ΙΤΑΛΙΑ

Αταλάντα: Ανακοίνωσε τρία κρούσματα κορονοϊού

Αταλάντα: Ανακοίνωσε τρία κρούσματα κορονοϊού
RAFAEL MARCHANTE/POOL VIA AP

Την ύπαρξη τριών κρουσμάτων κορονοϊού στην πρώτη ομάδα κατά την επιστροφή των παικτών από τις διακοπές τους, ανακοίνωσε επίσημα η Αταλάντα.

Η Αταλάντα άργησε να ολοκληρώσει τις υποχρεώσεις της για τη σεζόν 2019-2020 καθώς μετά το πέρας του Καμπιονάτο ταξίδεψε στην Γερμανία για τον προημιτελικό Champions League κόντρα στην Παρί Σεν Ζερμέν, και αυτό είχε ως αποτέλεσμα η πρώτη συγκέντρωση ενόψει της νέας σεζόν να γίνει στο φινάλε του Αυγούστου.

Σε αυτές τις πρώτες εξετάσεις που πήραν μέρος οι ποδοσφαιριστές της εντοπίστηκαν τρεις περιπτώσεις ανθρώπων που ήταν θετικοί στον κορονοϊό, με τη διοίκηση των μπεργκαμάσκι να προβαίνει άμεσα σε επίσημη ανακοίνωση:

"Η Αταλάντα ανακοίνωσε ότι στα τεστ αντί-Covid που έγιναν αυτή την εβδομάδα, ενόψει της επιστροφής των παικτών σε αγωνιστικές δραστηριότητες, έχουμε τρεις περιπτώσεις που βρέθηκαν θετικοί στον ιό.

Οι παίκτες αυτοί είναι ασυμπτωματικοί και έχουν τεθεί ήδη σε απομόνωση, όπως ορίζει το υγειονομικό πρωτόκολλο που έχει θεσπιστεί", αναφέρει η ανακοίνωση. Σημειώνεται πως μεταξύ των 26 παικτών της "Dea" που συγκεντρώθηκαν στην έναρξη της προετοιμασίας για τη νέα σεζόν, απουσίαζε ο Ίλιτσιτς.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

TAGS ΙΤΑΛΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ