SERIE A

Τιμωρία τριών αγωνιστικών σε Ριμπερί για το σπρώξιμο σε βοηθό διαιτητή

Fiorentina's Franck Ribery celebrates after scoring his side's third goal during a Serie A soccer match between AC Milan and Fiorentina, at the San Siro stadium in Milan, Italy, Sunday, Sept. 29, 2019. (AP Photo/Antonio Calanni)
Fiorentina's Franck Ribery celebrates after scoring his side's third goal during a Serie A soccer match between AC Milan and Fiorentina, at the San Siro stadium in Milan, Italy, Sunday, Sept. 29, 2019. (AP Photo/Antonio Calanni) AP PHOTO/ANTONIO CALANNI

Η συγγνώμη που ζήτησε ο Φρανκ Ριμπερί δεν στάθηκε αρκετή για να γλιτώσει την τιμωρία για τις σπρωξιές σε βοηθό διαιτητή, με τον αθλητικο δικαστή να του επιβάλλει ποινή αποκλεισμού τριών αγωνιστικών.

Έγκλημα και (άμεση) τιμωρία. Ο Φρανκ Ριμπερί δεν συγκράτησε τα νεύρα του στο φινάλε του αγώνα της Φιορεντίνα με την Λάτσιο όπου θεώρησε πως η διαιτησία αδίκησε την ομάδα του, έσπρωξε δύο φορές τον βοηθό διαιτητή Πασέρι, και πριν καν συμπληρωθούν 24 ώρες από τη διεξαγωγή του αγώνα έμαθε την τιμωρία του.

Ο αθλητικός δικαστής επέβαλε στον Γάλλο μεσοεπιθετικό των βιόλα ποινή αποκλεισμού τριών αγωνιστικών για τη απείθαρχη συμπεριφορά του (μαζί με πρόστιμο 20.000 ευρώ), κάτι που σημαίνει πως ο άλλοτε άσος της Μπάγερν Μονάχου θα χάσει τα τρία επόμενα παιχνίδια της ομάδας του Βιτσέντσο Μοντέλα απέναντι σε Σασουόλο, Πάρμα και Κάλιαρι.

"Λυπάμαι πολύ για το βράδυ της Κυριακής. Ζητώ συγγνώμη από τους συμπαίκτες μου, τον προπονητή και τους οπαδούς. Απολογούμαι επίσης στον κυριο Ματέο Πασέρι επειδή στο τέλος του αγώνα ήμουν πολύ εκνευρισμένος και λυπημένος και ελπίζω να καταλάβει τη διάθεσή μου.

Πάντα θέλω να μένω στον αγωνιστικό χώρο και να βοηθώ τους συμπαίκτες μου και για αυτό το λόγο ήρθα στην Φλωρεντία και νομίζω πως η Φιορεντίνα αξίζει μεγαλύτερης προσοχής, την ίδια προσχή που δίνεται στους άλλους συλλόγους, για τη σπουδαία δουλεια που κάνουμε κάθε ημέρα, έγραψε τη Δευτέρα στο λογαριασμό του στο Twitter o Ριμπερί, χωρίς πάντως να καταφέρει να γλιτώσει την τιμωρία.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

TAGS SERIE A
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ