SERIE A

Serie A: Με Κριστιάνο και Πιάνιτς η Γιουβέντους

Juventus' Cristiano Ronaldo celebrates at the end of the Serie A soccer match between Juventus and Atalanta at the Allianz stadium, in Turin, Italy, Sunday, May 19, 2019. (AP Photo/Antonio Calanni)
Juventus' Cristiano Ronaldo celebrates at the end of the Serie A soccer match between Juventus and Atalanta at the Allianz stadium, in Turin, Italy, Sunday, May 19, 2019. (AP Photo/Antonio Calanni) AP PHOTO/ANTONIO CALANNI

Η Γιουβέντους νίκησε 2-0 τη ΣΠΑΛ και διατήρησε το απόλυτο νικών στο Τορίνο. Ο Πιάνιτς με γκολάρα άνοιξε το σκορ, ο Κριστιάνο Ρονάλντο τελείωσε το ματς για τους μπιανκονέρι.

Η Γιουβέντους υποδέχθηκε τη ΣΠΑΛ για την έκτη αγωνιστική της Serie A και τη νίκησε με 2-0. Οι μπιανκονέρι διατηρούν το απόλυτο νικών στο Τορίνο, καθώς είχαν προηγηθεί οι επιτυχίες επί των Νάπολι και Ελλάς Βερόνα.

Οι μπιανκονέρι έχουν μόνο μια βαθμολογική απώλεια στο πρωτάθλημα, αυτή στη Φλωρεντία όταν κόλλησαν στο 0-0 με την τοπική ομάδα. Ο Μαουρίτσιο Σάρι ξεκίνησε με Ράμσεϊ πίσω από τους Κριστιάνο Ρονάλντο και Ντιμπάλα αλλά συνάντησε δυσκολίες από την ομάδα της Εμίλια-Ρομάνια στο πρώτο ημίχρονο.

Η Γηραιά Κυρία κατάφερε κι άνοιξε το σκορ στην εκπνοή του. Ο Μπερίσα απομάκρυνε την μπάλα και ο Μίραλεμ Πιάνιτς με εξαιρετικό σουτ εκτός περιοχής έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Αλβανού γκολκίπερ κι άνοιξε το σκορ.

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο έβαλε ταφόπλακα στα όνειρα της ΣΠΑΛ να φύγει με κάτι από το Τορίνο. Ο Πάουλο Ντιμπάλα έφυγε από δεξιά, έκανε τη σέντρα και ο Πορτογάλος με κεφαλιά στο δεύτερο δοκάρι νίκησε τον Μπερίσα, παρά την προσπάθεια του γκολκίπερ της φιλοξενούμενης ομάδας ν' αποτρέψει την παραβίαση της εστίας του για δεύτερη φορά.

TAGS SERIE A
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ