SERIE A

Ο Ελ Καντουρί δεν ξεγράφει την Νάπολι από τη μάχη του τίτλου

EUROPA LEAGUE / ΠΑΟΚ - ΣΛΟΒΑΝ ΜΠΡΑΤΙΣΛΑΒΑΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: MOTION TEAM)
EUROPA LEAGUE / ΠΑΟΚ - ΣΛΟΒΑΝ ΜΠΡΑΤΙΣΛΑΒΑΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: MOTION TEAM) ΕUROKINISSI

Ο μέσος του ΠΑΟΚ και πρώην της Νάπολι, Ομάρ Ελ Καντουρί, μίλησε για τη μάχη του τίτλου στην Serie A και ξεκαθάρισε πως η ομάδα του Κώστα Μανωλά μπορεί να τον κατακτήσει παρά το άσχημο ξεκίνημα.

Η Τούμπα αποτελεί το ποδοσφαιρικό σπίτι του για πάνω από 2 χρόνια, όμως αυτό δεν σημαίνει πως ο Ομάρ Ελ Καντουρί έχει πάψει να ενδιαφέρεται για την Νάπολι, την ομάδα που είχε τα δικαιώματά του για μία πενταετία, από το 2012 μέχρι το 2017 (32 συμμετοχές - 1 γκολ ο απολογισμός του στη Serie A).

Ο Μαροκινός μέσος του ΠΑΟΚ παρακολουθεί την πορεία των παρτενοπέι και μάλιστα με αφορμή την ήττα εκτός προγράμματος που έκαναν το βράδυ της Τετάρτης στην έδρα τους από την Κάλιαρι (έμειναν έξι βαθμούς πίσω από την πρωτοπόρο Ίντερ) φιλοξενήθηκε σε ιταλικό ραδιοφωνικό σταθμό, όπου εξέφρασε την πίστη πως μπορεί να πάρει τον τίτλο τη φετινή χρονιά.

"Είδα το παιχνίδι της Τετάρτης κόντρα στην Κάλιαρι, εάν νικούσε με 3-0 δεν θα λέγαμε κάτι. 'Οταν ένα ματς δεν το καθαρίζεις γρήγορα κινδυνεύεις πάντα να το χάσεις.

Είναι λογικό να υπάρχει απογοήτευση αλλά το ποδόσφαιρο που παίζουν σε κάνει να είσαι ήρεμος για το μέλλον. Παρά την ήττα, η Νάπολι είναι για σκουντέτο.

SUPERLEAGUE / ÐÁÏÊ - ÏÓÖÐ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / ÐÁÏÊ - ÏÓÖÐ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI) EUROKINISSI

Είδα την Γιουβέντους στην Μπρέσια, έπαιξε άσχημα αλλά νίκησε. Εάν η Νάπολι θέλει να πάρει το σκουντέτο, δεν επιτρέπεται να χάνει τέτοια παιχνίδια", δήλωσε αρχικά ο μέσος του ΠΑΟΚ, ο οποίος έκανε και ειδική μνεία στον Πολωνό μέσο της ομάδας του Κάρλο Αντσελότι, Πιοτρ Ζιελίνσκι:

"Μπορεί να παίξει παντού στο χώρο του κέντρου, έχει εκπληκτική ποιότητα ενώ έχει βελτιωθεί και στο αμυντικό κομμάτι. Θεωρώ πως όταν παίζει η Νάπολι με τρεις στο κέντρο θα μπορεί να προσφέρει περισσότερα γιατί θα έχει υποστήριξη.

Με τον Αντσελότι θα μάθει πάρα πολλά, όταν τον γνώρισα εγώ δεν ήταν τόσο δυνατός αμυντικά. Θα πρέπει να δουλέψει ακόμα περισσότερο".

Photo Credits: Eurokinissi

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

TAGS SERIE A
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ