SERIE A

Serie A: Κορυφή με 5Χ5 η Ίντερ, ήττα-σοκ για Νάπολι

Inter Milan's Danilo D'Ambrosio celebrates after he scored his side's first goal during a Serie A soccer match between Inter Milan and Lazio, at the San Siro stadium in Milan, Italy, Wednesday, Sept. 25, 2019. (AP Photo/Antonio Calanni)
Inter Milan's Danilo D'Ambrosio celebrates after he scored his side's first goal during a Serie A soccer match between Inter Milan and Lazio, at the San Siro stadium in Milan, Italy, Wednesday, Sept. 25, 2019. (AP Photo/Antonio Calanni) AP PHOTO/ANTONIO CALANNI

Η Ίντερ νίκησε 1-0 την Λάτσιο στο "Μεάτσα" και παρέμεινε μόνη στην κορυφή έχοντας πέντε νίκες στις ισάριθμες πρώτες αγωνιστικές. Εντός έδρας κάζο για Νάπολι, ηττήθηκε 1-0 από την Κάλιαρι.

Η ξέφρενη πορεια της Ίντερ του Κόντε συνεχίστηκε και το βράδυ της Τετάρτης (25/9) καθώς έκαμψε με 1-0 την αντίσταση της Λάτσιο στο Μιλάνο για την εμβόλιμη 5η αγωνιστική και διατήρησε το απόλυτο, μετρώντας μόνο νίκες από την αρχή του Καμπιονάτο.

Ο Ντ'Αμπρόζιο με κεφαλιά μέσα από την περιοχή (από σέντρα του Μπιράγκι) χάρισε το τρίποντο στους νερατζούρι, ωστόσο η νίκη πιστώνεται σε μεγάλο βαθμό στον Σαμίρ Χαντάνοβιτς, με τον Σλοβένο κίπερ να πραγματοποιεί σωρεία εντυπωσιακών αποκρούσεων -ειδικά στο πρώτο μέρος- σε προσπάθειες των Κορέα, Μπάστος και Καϊσέδο να φέρουν το ματς στα ίσα.

Από τα υπόλοιπα αποτελέσματα της βραδιάς, ξεχωρίζει αναμφίβολα η νίκη της Κάλιαρι στο "Σαν Πάολο" με 1-0 επί της Νάπολι, με τους Σαρδηνούς να υποχρεώνουν την ομάδα του Κώστα Μανωλά στη δεύτερη φετινή της ήττα που την αφήνει πολύ νωρίς στο -6 από την κορυφή.

ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΚΑΙ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΗΣ 5ΗΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ:

Τρίτη 24 Σεπτεμβρίου

Βερόνα - Ουντινέζε 0-0

Μπρέσια - Γιουβέντους 1-2 (4' Ντοναρούμα / 40' αυτ. Τσάνσελορ, 63' Πιάνιτις)

Τετάρτη 25 Σεπτεμβρίου

Ρόμα - Αταλάντα 0-2 (70' Σαπάτα, 90' Ντε Ρουν)

Φιορεντίνα - Σαμπντόρια 2-1 (31' Πεσέλα, 57' Κιέζα / 79' Μπονατσόλι)

Τζένοα - Μπολόνια 0-0

Ίντερ - Λάτσιο 1-0 (23' Ντ'Αμπρόζιο)

Πάρμα - Σασουόλο 1-0 (90+5' αυτ. Μουραμπία)

Νάπολι - Κάλιαρι 0-1 (87' Κάστρο)

ΣΠΑΛ - Λέτσε 1-3 (17' Ντι Φραντσέσκο / 11' πεν. 73' πεν' Μανκόζου, 47' Καλντερόνι)

Πέμπτη 26 Σεπτεμβρίου

Τορίνο - Μίλαν (22:00)

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ ΤΗΣ SERIE A:

Photo Credits: AP Photo/Antonio Calanni

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Ρόμα - Αταλάντα 0-2: Σπουδαίο διπλό για τους μπεργκαμάσκι
Μπρέσια - Γιουβέντους 1-2: Με ανατροπή στην κορυφή
TAGS SERIE A
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ