SERIE A

Ρόμα - Αταλάντα 0-2: Σπουδαίο διπλό για τους μπεργκαμάσκι

Napoli's Duvan Zapata celebrates after scoring a goal during a Serie A soccer match between Napoli and Atalanta, at the San Paolo stadium in Naples, Italy, Sunday, March 22, 2015. (AP Photo/Salvatore Laporta)
Napoli's Duvan Zapata celebrates after scoring a goal during a Serie A soccer match between Napoli and Atalanta, at the San Paolo stadium in Naples, Italy, Sunday, March 22, 2015. (AP Photo/Salvatore Laporta) AP PHOTO/SALVATORE LAPORTA

Η Αταλάντα βρήκε δύο γκολ στο τελευταίο 20λεπτο με τους Σαπάτα και Ντε Ρουν και έφυγε με μεγάλη νίκη από το "Ολίμπικο" (2-0) απέναντι στην Ρόμα στο πλαίσιο της 5ης αγωνιστικής.

Λίγα 24ωρα μετά τη σπουδαία της απόδραση από την Μπολόνια όπου επιβλήθηκε 2-1 της ομώνυμης ομάδας με γκολ του Τζέκο στο τελευταίο λεπτό των καθυστερήσεων, η Ρόμα είδε την άλλη όψη του νομίσματος καθώς υπέστη την πρώτη ήττα της στη φετινή Serie A και μάλιστα μέσα στο σπίτι της.

Εκείνη που την έριξε στο καναβάτσο ήταν η Αταλάντα, με την ομάδα του Τζαν Πιέρο Γκασπερίνι να πανηγυρίζει το τριποντο με τα γκολ των Σαπάτα στο 70' και Ντε Ρουν στο 90' και να φτάνει στους 10 πόντους, αφήνοντας τους τζαλορόσι στους 8 βαθμούς.

ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΚΑΙ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΗΣ 5ΗΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ:

Τρίτη 24 Σεπτεμβρίου

Βερόνα - Ουντινέζε 0-0

Μπρέσια - Γιουβέντους 1-2 (4' Ντοναρούμα / 40' αυτ. Τσάνσελορ, 63' Πιάνιτις)

Τετάρτη 25 Σεπτεμβρίου

Ρόμα - Αταλάντα 0-2 (70' Σαπάτα, 90' Ντε Ρουν)

Φιορεντίνα - Σαμπντόρια (22:00)

Τζένοα - Μπολόνια

Ίντερ - Λάτσιο

Πάρμα - Σασουόλο

Νάπολι - Κάλιαρι

ΣΠΑΛ - Λέτσε

Πέμπτη 26 Σεπτεμβρίου

Τορίνο - Μίλαν (22:00)

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ ΤΗΣ SERIE A:

Photo Credits: AP Photo/Salvatore Laporta

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Μπρέσια - Γιουβέντους 1-2: Με ανατροπή στην κορυφή
TAGS SERIE A
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ