SERIE A

Μπαλοτέλι: "Να σταματήσει το πρωτάθλημα λόγω κορονοϊού"

FILE - In this file photo dated Wednesday, Jan. 23, 2019, Olympique Marseille's new player Mario Balotelli poses during a press conference, at the club's headquarters of La Commanderie, in Marseille, southern France. The French club Marseille, is out of European competition after a fifth-place finish in Ligue 1, despite an attack that includes Mario Balotelli, and now Marseille must pay UEFA 2 million euros ($2.24 million) for breaking financial fair play rules, according to a UEFA announcement Wednesday June 19, 2019. (AP Photo/Claude Paris, FILE )
FILE - In this file photo dated Wednesday, Jan. 23, 2019, Olympique Marseille's new player Mario Balotelli poses during a press conference, at the club's headquarters of La Commanderie, in Marseille, southern France. The French club Marseille, is out of European competition after a fifth-place finish in Ligue 1, despite an attack that includes Mario Balotelli, and now Marseille must pay UEFA 2 million euros ($2.24 million) for breaking financial fair play rules, according to a UEFA announcement Wednesday June 19, 2019. (AP Photo/Claude Paris, FILE ) AP PHOTO/CLAUDE PARIS, FILE

Κραυγή αγωνίας από τον Μάριο Μπαλοτέλι ο οποίος ζητά να σταματήσει το ιταλικό πρωτάθλημα λόγω αποφυγής μετάδοσης του κορονοϊού και ξεκαθαρίζει ότι κανείς δεν δικαιούται να παίζει με ζητήματα υγείας.

Η Ιταλία είναι η ευρωπαϊκή χώρα που έχει πληγεί περισσότερο από κάθε άλλη από τον κορονοϊό με τον αριθμό των νεκρών να έχει ανέλθει σε 233 και άλλα 567 άτομα να παραμένουν σε καραντίνα.

Ο Μάριο Μπαλοτέλι μέσω story στο Instagram ζητά να σταματήσει η Serie A λόγω αποφυγής μετάδοσης του κορονοϊού. Μπορεί η ιταλική οιμοσπονδία μπάσκετ ν' ανακοίνωσε την αναβολή των αγώνων της σημερινής (8/3) ημέρας για λόγους ασφαλείας, ωστόσο τα ματς της Serie A με ναυαρχίδα το Γιουβέντους - Ίντερ θα διεξαχθούν κανονικά αν και κεκλεισμένων των θυρών.

Ο 29χρονος φορ της Μπρέσια ξεκαθαρίζει ότι δεν μπορεί να δει τα παιδιά του υπό το φόβο μετάδοσης του ιού, ενώ τρέμει μήπως συμβεί κάτι στη μητέρα του. Ξεκαθαρίζει ότι τα χρήματα δεν αξίζουν τίποτα μπροστά στην υγεία, με την οποία δεν μπορείς να ρισκάρεις.

"Ας σταματήσει το πρωτάθλημα. Τα χρήματα δεν αξίζουν όσο η υγεία, ας ξυπνήσουμε. Κανείς δεν είναι ρομπότ. Μην μου γράφετε μαλ... του τύπου: "Μα εσείς είστε προστατευμένοι" ή "Κεκλεισμένων των θυρών δεν θα συμβεί τίποτα", ή "Μην στερείτε τη μοναδική διασκέδαση των ανθρώπων". Αγαπώ το ποδόσφαιρο περισσότερο από εσάς, αλλά το να παίξω ποδόσφαιρο σημαίνω ότι θα ταξιδέψω με πούλμαν, τρένο, αεροπλάνο, θα κοιμηθώ σε ξενοδοχείο, θα έρθω σε επαφή με άλλους ανθρώπους εκτός της ομάδας.

Ήδη δεν βλέπω τα παιδιά μου εξαιτίας αυτού του καταραμένου κορονοϊού, γιατί όπως ξέρετε δεν ζουν στη Λομβαρδία και αυτό με ενοχλεί και με λυπεί πολύ. Ειλικρινά δεν θέλω η μητέρα μου, την οποία βλέπω και με την οποία τρώω κάθε ημέρα, να κολλήσει κάτι εξαιτίας μου. Δεν θέλω να ρισκάρω την πιθανότητα να νοσήσει. Γιατί να το κάνω; Για να διασκεδάσω κάποιον άλλον; Ή για να μη χάσω χρήματα; Δεν μπορούμε να παίζουμε με την υγεία μας", αναφέρεται στο μήνυμα του Μάριο Μπαλοτέλι.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Κορονοϊός: Διακοπή της Serie A αν παίκτης διαγνωσθεί με τον ιό
Κορονοϊός: Το μήνυμα του Μπερναρντέσκι για το μίσος και το ρατσισμό των ανθρώπων
Κορονοϊός: Με κλειστές θύρες το Γιουβέντους - Ίντερ το Σαββατοκύριακο
TAGS SERIE A
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ