SERIE A

Μίλαν - Λάτσιο: Κεσιέ-Μπακαγιοκό πανηγύρισαν με φανέλα αντιπάλου τους!

Μίλαν - Λάτσιο: Κεσιέ-Μπακαγιοκό πανηγύρισαν με φανέλα αντιπάλου τους!

Οι παίκτες της Μίλαν, Τιεμουέ Μπακαγιοκό και Φρανκ Κεσιέ πανηγύρισαν τη νίκη (1-0) επί της Λάτσιο με τη φανέλα του αντιπάλου τους αμυντικού, Φραντσέσκο Ατσέρμπι, την οποία αντάλλαξαν μετά τη λήξη της αναμέτρησης.

Ένα εύστοχο πέναλτι του Φρανκ Κεσιέ στο 79ο λεπτό ήταν αρκετό για την Μίλαν να επικρατήσει 1-0 της Λάτσιο στο "Σαν Σίρο" και να σκαρφαλώσει στην προνομιούχο 4η θέση, στο +1 από την Ρόμα.

H αναμέτρηση του Μιλάνο είχε και... τρίτο ημίχρονο. Ο σκόρερ πανηγύρισε με τον ροσονέρο συμπαίκτη του, Τιεμουέ Μπακαγιοκό, τη νίκη με τους οργανωμένους οπαδούς των γηπεδούχων. Όμως, με τι τρόπο; Δείχνοντας τη φανέλα τους αντιπάλου τους κεντρικού αμυντικού της ομάδας από τη Ρώμη, Φραντσέσκο Ατσέρμπι.

Τη φανέλα, δηλαδή, που αντάλλαξε ο Μπακαγιοκό με τον Ατσέρμπι μετά τη λήξη του ματς. Όλα είχαν ξεκινήσει στις αρχές της εβδομάδας όταν 31χρονος στόπερ των μπιανκοτσελέστι (παρατσούκλι της Λάτσιο από τα χρώματα της ομάδας) υποστήριξε ότι η ομάδα του είναι πιο δυνατή, απορρίπτοντας κάθε σύγκριση με τη Μίλαν.

Οι δύο παίκτες της Μίλαν απάντησαν με αυτόν τον τρόπο στον αντίπαλό τους, ο οποίος έκανε λόγο για "αδυναμία": "Είναι σημάδι μίσους, αδυναμίας".

Ο Τιεμουέ Μπακαγιοκό από την πλευρά του ζήτησε συγγνώμη: "Ήταν ένα πικάρισμα. Δεν ήθελα να δείξω έλλειψη σεβασμού. Συγγνώμη Φραντσέσκο".

TAGS SERIE A
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ