SERIE A

Γιουβέντους - Μίλαν 2-1: Ανατροπή και νίκη με υπογραφή Κεν

Γιουβέντους - Μίλαν 2-1: Ανατροπή και νίκη με υπογραφή Κεν

Απόντος του Ρονάλντο, η Γιουβέντους βρέθηκε πίσω στο σκορ απέναντι στη Μίλαν, αλλά κατάφερε να κάνει την ανατροπή και να νικήσει 2-1, με τον Κεν να χαρίζει το τρίποντο στη "Γηραία Κυρία", η οποία έκανε ένα ακόμη άλμα για τον τίτλο.

Τι και αν αγωνιζόταν δίχως τον Κριστιάνο Ρονάλντο. Τι και αν δεν ήταν σε καλή βραδιά και παράλληλα βρέθηκε πίσω στο σκορ απέναντι σε μια πολύ καλά στημένη Μίλαν. Η Γιουβέντους βρήκε ξανά τον τρόπο να φτάσει σε μια μεγάλη νίκη, την 12η στα 13 τελευταία ματς στη Serie A και με 84 βαθμούς σε 31 αγώνες περιμένει απλά το τυπικό για να στεφθεί και πάλι πρωταθλήτρια. Όσο για τους Μιλανέζους, έμειναν στους 52 βαθμούς και μπορεί να τους περάσει η 5η Αταλάντα που έχει έναν βαθμό λιγότερο.

Η ομάδα του Μασιμιλιάνο Αλέγκρι έχει το know how για να παίρνει τα ντέρμπι, ειδικά κόντρα σε έναν αντίπαλο που έκανε μεν ό,τι καλύτερο μπορούσε, αλλά το "ντεπόζιτο" άδειασε στο τέλος και ήρθε η ανατροπή για τη "Γηραιά Κυρία" χάρη σε γκολ του 19χρονου Κεν, ο οποίος έχει γίνει μήλον της έριδος τις τελευταίες ημέρες λόγω της ρατσιστικής επίθεσης που δέχτηκε με την Κάλιαρι και όσως συνέβησαν με τον Μπονούτσι.

Οι φιλοξενούμενοι ήταν καλύτεροι στο πρώτο μέρος, ίσως θα έπρεπε να έχουν πάρει ένα πέναλτι σε χέρι του Άλεξ Σάντρο στο 37', με τον διαιτητή να συμβουλεύεται το VAR, αλλά να το θεωρεί ακούσιο στη σέντρα του Τσαλχάνογλου, όμως δυο λεπτά μετά προηγήθηκαν με τον συνήθη ύποπτο Πιάτεκ από κλέψιμο και ασίστ του Μπακαγιόκο. Η Γιουβέντους είχε μια καλή στιγμή σε ψαλιδάκι του Μάντζουκιτς στις καθυστερήσεις και επέμβαση σε κόρνερ του Ρέινα.

Η ισοφάριση ήρθε στο 60' με εκτέλεση πέναλτι του Ντιμπάλα, το οποίο κέρδισε ο ίδιος σε ανατροπή στην περιοχή των ροσονέρι. Το 1-1 άλλαξε τα δεδομένα του αγώνα, για να ακολουθήσουν στη συνέχεια ορισμένες φάσεις μπροστά στις δυο εστίες, με πιο χαρακτηριστική αυτή του Κεν στο 71', όταν αστόχησε από κοντά. Αυτή ήταν η πρώτη προειδοποίησή του. Η δεύτερη ήταν και η... φαρμακερή από τη χρυσή αλλαγή του Αλέγκρι, καθώς εκμεταλλεύτηκε την ασίστ του Πιάνιτς και με το δεξί έγραψε το τελικό 2-1 στο 84'.

Οι ενδεκάδες:

Γιουβέντους: Στζέζνι, Μπονούτσι, Άλεξ Σάντρο, Ντε Σίλιο, Ρουγκάνι, Σπινατσόλα (61' Πιάνιτς), Τζαν (35' Κεντίρα), Μπεντανκούρ, Μάντζουκιτς, Ντιμπάλα (64' Κεν), Μπερναρντέρσκι.

Μίλαν: Ρέινα, Μουσάτσιο, Ροντρίγκες, Ρομανιόλι, Καλάμπρια (85' Κουτρόνε), Τσαλχάνογλου, Μπακαγιόκο, Κεσιέ, Μπορίνι, Σούσο (76' Καστιγιέχο), Πιάτεκ.

Θυμηθείτε εδώ το LIVE του αγώνα Γιουβέντους - Μίλαν

ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΚΑΙ ΤΟ ΥΠΟΛΟΙΠΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ:

Σάββατο, 6 Απριλίου

Πάρμα - Τορίνο 0-0

Γιουβέντους - Μίλαν 2-1 ( 60' πεν. Ντιμπάλα, 84' Κεν / 39' Πιάτεκ)

Σαμπντόρια - Ρόμα 0-1 (75' Ντε Ρόσι)

Κυριακή, 7 Απριλίου

13:30: Φιορεντίνα - Φροζινόνε

16:00: Ουντινέζε - Έμπολι

16:00: Κάλιαρι - ΣΠΑΛ

19:00: Ίντερ - Αταλάντα

19:00: Λάτσιο - Σασουόλο

21:30: Νάπολι - Τζένοα

Δευτέρα, 8 Απριλίου

21:30: Μπολόνια - Κιέβο

ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ ΤΗΣ SERIE A

TAGS SERIE A
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ