SERIE A

Επίσημο: Διπλό "χτύπημα" με Μπαντέλ και Κορέα για Λάτσιο

Sevilla's Joaquin Correa fights for the ball with Maribor's Martin Milec, left, and Gregor Bajde, right, during the group E Champions League soccer match between Maribor and Sevilla at the Ljudski Vrt stadium in Maribor, Slovenia, Wednesday, Dec. 6, 2017. (AP Photo/Darko Bandic)
Sevilla's Joaquin Correa fights for the ball with Maribor's Martin Milec, left, and Gregor Bajde, right, during the group E Champions League soccer match between Maribor and Sevilla at the Ljudski Vrt stadium in Maribor, Slovenia, Wednesday, Dec. 6, 2017. (AP Photo/Darko Bandic) AP PHOTO/DARKO BANDIC

Μεταγραφική ενίσχυση στο... τετράγωνο για τη Λάτσιο, η οποία ανακοίνωσε με κάθε επισημότητα την απόκτηση των Μίλαν Μπαντέλ και Χοακίν Κορέα.

Ήταν γνωστό, ωστόσο σήμερα προέκυψε και η επιβεβαίωση. Η Λάτσιο ανακοίνωσε επίσημα την απόκτηση των Μίλαν Μπαντέλ και Χοακίν Κορέα, ενισχύοντας το ρόστερ της σε δύο θέσεις που "πονούσε" αγωνιστικά.

Ο μουντιαλικός Κροάτης έμεινε ελεύθερος από τη Φιορεντίνα, ύστερα από τέσσερα χρόνια παρουσίας στο "Αρτέμιο Φράνκι", ωστόσο δεν δυσκολεύτηκε να βρει ομάδα, αλλάζοντας πόλη, όχι όμως και χώρα.

Ο 29χρονος μέσος υπέγραψε τετραετές συμβόλαιο συνεργασίας με τους "μπιανκοσελέστι", αφήνοντας πίσω του την ποδοσφαιρική εμπειρία στην πρωτεύουσα της Τοσκάνης.

Οι "αετοί", όμως, δεν σταμάτησαν εδώ, καθώς μέσα σε μία μέρα "ζευγάρωσαν" τα μεταγραφικά τους αποκτήματα, με τον Χοακίν Κορέα να παίρνει σειρά και να γίνεται παίκτης των Ρωμαίων και με τη... βούλα .

Η ομάδα της "αιώνιας πόλης" έβγαλε από τα ταμεία της το ποσό των 18 εκατ. ευρώ για να κάνει δικό της τον 23χρονο Αργεντινό μεσοεπιθετικό, ο οποίος την τελευταία διετία αγωνίστηκε στην Primera Division με τα χρώματα της Σεβίλλη.

Photo Credits: AP Photo/Darko Bandic

TAGS SERIE A
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ