ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Έπιασε τον Βιέρι και κυνηγά το ρεκόρ του Μπατιστούτα ο "τρελός Πολωνός"!

Έπιασε τον Βιέρι και κυνηγά το ρεκόρ του Μπατιστούτα ο "τρελός Πολωνός"!

Από ρεκόρ σε... ρεκόρ πηγαίνει ο Κριστόφ Πιάτεκ, ο οποίος στον αγώνα κόντρα στην Πάρμα ισοφάρισε μία επίδοση του Κρίστιαν Βιέρι από τη σεζόν 2002-03. Διαβάστε λεπτομέρειες.

Την περασμένη αγωνιστική ο Κριστόφ Πιάτεκ σκόραρε στην έδρα της Φροζινόνε και έγραψε ιστορία με την Τζένοα αφού έφτασε τα 8 γκολ στο Καμπιονάτο και έγινε ο πιο παραγωγικός Πολωνός ποδοσφαιριστής σε μία σεζόν στην Serie A, αφήνοντας τους Μπόνιεκ και Γκλικ στην 2η θέση με 7 γκολ.

Μία εβδομάδα μετά, ο Πιάτεκ μπορεί να καμαρώνει για ένα ακόμα ρεκόρ, αφού βρήκε δίχτυα απέναντι στην Πάρμα φτάνοντας τα 9 γκολ στις 8 πρώτες αγωνιστικές και έγινε ο πρώτος μετά τον Κρίστιαν Βιέρι το 2003 (την εποχή που ο "Μπόμπο" αγωνιζόταν στην Ίντερ) που σκόραρε και στις επτά πρώτες αγωνιστικές της Serie A (δεν έχει παίξει σε ένα ματς)!

Αναμφίβολα, ο πήχης έχει ανέβει πολύ για τον 23χρονο φορ και μένει να δούμε αν θα μπορέσει να κάνει το ποδοσφαιρικό θαύμα που δεν είναι άλλο από το ρεκόρ του Μπατιστούτα με την Φιορεντίνα όταν είχε σκοράρει στις πρώτες 11 σερί αγωνιστικές τη σεζόν 1994-95.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ