Δεύτερη σερί χρονιά με παθητικό η Νάπολι

Αρνητικό ήταν το ισοζύγιο της Νάπολι για το 2015-2016 και μπορεί να βρέθηκε στο "κόκκινο" για δεύτερη σερί σεζόν, ατενίζει το μέλλον με αισιοδοξία και ο λόγος είναι σημαντικός.

Στο "κόκκινο" βρίσκονται τα οικονομικά της Νάπολι, η οποία για δεύτερη σερί χρονιά έκλεισε τον ισολογισμό της με παθητικό.

Το οικονομικό έτος 2014-2015 βρήκε τους "παρτενοπέι" με ζημία 13.100.000 ευρώ και όπως έγινε γνωστό την Παρασκευή, το οικονομικό έτος που ολοκληρώθηκε στις 30 Ιουνίου 2016 βρήκε τους "παρτενοπέι" ξανά με παθητικό ύψους 3.211.239,16 ευρώ.

Αν και προς το παρόν δεν υπάρχει αναλυτική παρουσίαση των οικονομικών του συλλόγου, αυτό που έγινε γνωστό από την ετήσια γενική συνέλευση, είναι πως η εικόνα του συλλόγου στο επόμενο οικονομικό έτος θα είναι πολύ καλύτερη.

Αιτία η προσθήκη στον ισολογισμό των εσόδων από τη μεγαλύτερη μεταγραφή στην ιστορία του κάλτσιο και μία από τις ακριβότερες του κόσμου, αυτή του Γκονσάλο Ιγκουαΐν, ο οποίος παραχωρήθηκε στη Γιουβέντους έναντι 94.00.000 ευρώ. Επιπροσθέτως, σε αυτά τα έσοδα θα προστεθούν και τα χρήματα που θα πάρει ο σύλλογος από τη συμμετοχή του στο φετινό Champions League.

 

 
SHARE

24MEDIA NETWORK

Η είσοδος στο πιο διαστημικό πάρτι του κόσμου κοστίζει 4300 ευρώ

Από σήμερα, μπορείς να γιορτάσεις τα γενέθλιά σου σε συνθήκες μηδενικής βαρύτρητας.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

 

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ ΤΟ SPORT24