ΓΕΡΜΑΝΙΑ

Χόφενχαϊμ - Μπάγερν: Έπαιξαν πασούλες από το 77' για συμπαράσταση στον Χοπ

Χόφενχαϊμ - Μπάγερν: Έπαιξαν πασούλες από το 77' για συμπαράσταση στον Χοπ

Οι παίκτες της Χόφενχαϊμ και της Μπάγερν σταμάτησαν να αγωνίζονται στο 77ο λεπτό διαμαρτυρόμενοι για το υβριστικό πανό που ανέβασαν οι οπαδοί των Βαυαρών κατά του ιδιοκτήτη των γηπεδούχων, Ντίτμαρ Χοπ και το οποίο είχε ως αποτέλεσμα να διακοπεί προσωρινά ο αγώνας. (VIDEO)

Απίστευτα πράγματα στην αναμέτρηση μεταξύ της Χόφενχαϊμ και της Μπάγερν για την 24η αγωνιστική της Bundesliga. Στο 77ο λεπτό του αγώνα, κι ενώ το σκορ ήταν 0-6, ο διαιτητής διέκοψε προσωρινά το παιχνίδι για περίπου 15 λεπτά, καθώς οι οπαδοί των Βαυαρών ανήρτησαν ένα υβριστικό πανό για τον ιδιοκτήτη της Χόφενχαϊμ, Ντίτμαρ Χοπ.

Όταν οι παίκτες των δύο ομάδων επέστρεψαν στον αγωνιστικό χώρο, αποφάσισαν να μην αγωνιστούν για το υπόλοιπο του παιχνιδιού και άρχισαν τις πασούλες στο χώρο του κέντρου. Μ' αυτό τον τρόπο, ουσιαστικά, διαμαρτυρήθηκαν για τα υβριστικά πανό και παράλληλα έδειξαν την αλληλεγγύη τους προς τον Χοπ.

Μάλιστα, μόλις συμπληρώθηκαν τα 90 λεπτά και ο διαιτητής σφύριξε τη λήξη, οι παίκτες μαζί με τους διοικούντες παρέμειναν στο γήπεδο και χειροκρότησαν τον Χοπ, ο οποίος ευχαρίστησε τους πάντες για την κίνησή τους.

Δείτε τα videos:

Θυμηθείτε το video από τη διακοπή:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Μπάγερν: Σήκωσαν πανό κατά του ιδιοκτήτη της Χόφενχαϊμ, διακοπή στο 0-6
TAGS ΓΕΡΜΑΝΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ