ΓΕΡΜΑΝΙΑ

Μπάγερν: Σήκωσαν πανό κατά του ιδιοκτήτη της Χόφενχαϊμ, διακοπή στο 0-6

Μπάγερν: Σήκωσαν πανό κατά του ιδιοκτήτη της Χόφενχαϊμ, διακοπή στο 0-6

Οι οπαδοί της Μπάγερν σήκωσαν υβριστικό πανό κατά του ιδιοκτήτη της Χόφενχαϊμ, Ντίτμαρ Χοπ, με τον διαιτητή να διακόπτει το παιχνίδι ενώ το σκορ ήταν 6-0 υπέρ των Βαυαρών.

Διακοπή είχε η αναμέτρηση της Χόφενχαϊμ με την Μπάγερν Μονάχου. Ο διαιτητής της αναμέτρησης κάλεσε τις δύο ομάδες να αποχωρήσουν από τον αγωνιστικό χώρο στο 77ο λεπτό, ενώ το παιχνίδι ήταν 6-0 υπέρ των Βαυαρών.

Ο λόγος ήταν ένα υβριστικό πανό των οπαδών της Μπάγερν προς τον ιδιοκτήτη των γηπεδούχων, Ντίτμαρ Χοπ, το οποίο μάλιστα ανέβηκε για δεύτερη φορά. Ο CEO των Βαυρών, Καρλ-Χάινς Ρούμενιγκε και ο Όλιβερ Καν παρακάλεσαν τους φίλους της ομάδας να κατεβάσουν το εν λόγω πανό. Με αυτόν τον τρόπο οι οπαδοί των Βαυαρών θέλησαν να δείξουν την αντίθεση τους προς τον τρόπο διοίκησης της Χόφενχαϊμ, ο οποίος παραβαίνει το παραδοσιακό 50+1 που ισχύει στη Γερμανία, καθώς το 96% των μετοχών ελέγχεται από τον δισεκατομμυριούχο ιδιοκτήτη της SAP.

Έπειτα, από λίγα λεπτά οι δύο ομάδες ξαναμπήκαν στον αγωνιστικό χώρο και μάλιστα οι ποδοσφαιριστές έκαναν πασούλες μέχρι το τέλος της αναμέτρησης, εφόσον το αποτέλεσμα είχε κριθεί.

Δείτε το video:

TAGS ΓΕΡΜΑΝΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ