ΓΕΡΜΑΝΙΑ

Βέρντερ - Λεβερκούζεν: Τρία γκολ μέσα σε 5 λεπτά!

Leverkusen's Kai Havertz, center, scores the opening goal during the German Bundesliga soccer match between Werder Bremen and Bayer Leverkusen 04 in Bremen, Germany, Monday, May 18, 2020. The German Bundesliga becomes the world's first major soccer league to resume after a two-month suspension because of the coronavirus pandemic. (AP Photo/Stuart Franklin, Pool)
Leverkusen's Kai Havertz, center, scores the opening goal during the German Bundesliga soccer match between Werder Bremen and Bayer Leverkusen 04 in Bremen, Germany, Monday, May 18, 2020. The German Bundesliga becomes the world's first major soccer league to resume after a two-month suspension because of the coronavirus pandemic. (AP Photo/Stuart Franklin, Pool) AP

Το ματς της Βέρντερ με την Λεβερκούζεν πήρε φωτιά σε μόλις 5 λεπτά, με την Μπάγερν να παίρνει δύο φορές το προβάδισμα κόντρα στους πράσινους (VIDEOS).

Άκρως εντυπωσιακό ήταν το πρώτο ημίχρονο στην Βρέμη, στο ματς μεταξύ της Βέρντερ και της Μπάγερν Λεβερκούζεν με το οποίο ολοκληρώνεται η 26η αγωνιστική της Bundesliga και πρώτη στην μετά-κορονοϊού εποχή.

Και αυτό γιατί σημειώθηκαν τρία γκολ και μάλιστα μέσα σε πολύ μικρό χρονικό διάστημα. Η αρχή έγινε στο 28' με τον Χάβερτζ να ανοίγει το σκορ για λογαριασμό της Μπάγερν και να γίνεται ταυτόχρονα ο νεότερος παίκτης στην ιστορία της Bundesliga με πάνω από 30 γκολ στο ενεργητικό του.

Στο 30' οι γηπεδούχοι έφεραν το ματς στα ίσα με προβολή του Γκρέμπρε Σελασιέ μετά από εκτέλεση κόρνερ του Μπιτενκούρτ για να έρθει στο 33' ο Χάβερτζ και να χτυπήσει εκ νέου με κεφαλιά, για να κάνει δύο τα προσωπικά του γκολ καθώς και της ομάδας του.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

TAGS ΓΕΡΜΑΝΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ