ΓΕΡΜΑΝΙΑ

Sky Sport: Η Χέρτα έκλεισε τον Μπογιάτα

Belgium's Dedryck Boyata reacts after his team won the group G match between England and Belgium at the 2018 soccer World Cup in the Kaliningrad Stadium in Kaliningrad, Russia, Thursday, June 28, 2018. (AP Photo/Czarek Sokolowski)
Belgium's Dedryck Boyata reacts after his team won the group G match between England and Belgium at the 2018 soccer World Cup in the Kaliningrad Stadium in Kaliningrad, Russia, Thursday, June 28, 2018. (AP Photo/Czarek Sokolowski) AP

Ο 28χρονος Βέλγος κεντρικός αμυντικός, Ντέντρικ Μπογιάτα, ο οποίος ήταν στη λίστα του Ολυμπιακού, υπέγραψε στη Χέρτα σύμφωνα με τη γερμανική έκδοση του Sky Sport.

Ένας παίκτης του οποίου το όνομα συνθέθηκε με τον Ολυμπιακό στις τελευταίες ημέρες είναι ο Βέλγος διεθνής κεντρικός αμυντικός (μπορεί να παίξει και ως δεξιός μπακ), Ντέντρικ Μπογιάτα, της Σέλτικ.

Ο 28χρονος μένει ελεύθερος το καλοκαίρι, δεν ανανεώνει με την ομάδα της Γλασκώβης, αλλά μάλλον δεν θα έλθει στην Ελλάδα. Σύμφωνα με τη γερμανική έκδοση του "Sky Sport" υπέγραψε στη Χέρτα και θα είναι η πρώτη μεταγραφή της ομάδας του Βερολίνου για την επόμενη (θερινή) μεταγραφική περίοδο.

Ο Μπογιάτα προορίζεται την αντικατάσταση του Φάμπιαν Λουστενμπέργκερ, ο οποίος θα επιστρέψει στην Ελβετία για λογαριασμό της Γιούνγκ Μπόις. Υπενθυμίζεται ότι τραυματίστηκε στον προ ημερών αγώνα της Σέλτικ με τη Ρέιντζερς και δεν θ' αγωνιστεί ξανά μέχρι το τέλος της σεζόν.

Στο παρελθόν ο ύψους 1.88 στόπερ έχει περάσει από Μάντσεστερ Σίτι, Μπόλτον και Τβέντε.

TAGS ΓΕΡΜΑΝΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ