ΣΚΩΤΙΑ

Σέλτικ - Ρέιντζερς: Μαχαιρώματα μεταξύ οπαδών!

A general view of Celtic's supporter's during their Scottish Premier League soccer match between Rangers and Celtic at Ibrox, Glasgow, Scotland, Sunday, March 25, 2012.(AP Photo/Scott Heppell)
A general view of Celtic's supporter's during their Scottish Premier League soccer match between Rangers and Celtic at Ibrox, Glasgow, Scotland, Sunday, March 25, 2012.(AP Photo/Scott Heppell) AP

Μετά το τέλος του ντέρμπι της Σκωτίας ανάμεσα σε Σέλτικ και Ρέιντζερς την Κυριακή (31/3), οπαδοί των δύο ομάδων ενεπλάκησαν, με αποτέλεσμα τρεις να μεταφερθούν στο νοσοκομείο με τραυματισμούς από μαχαίρι.

Η Σκωτία έζησε την Κυριακή (31/3) τον πυρετό του ντέρμπι μεταξύ της Σέλτικ και των Ρέιντζερς. Οι Κέλτες βγήκαν νικητές με 2-1 σε ένα ματς, που, όπως αναμενόταν, επικράτησαν τα νεύρα. Μάλιστα, οι φιλοξενούμενοι είδαν δύο παίκτες τους να αποχωρούν από τον αγωνιστικό χώρο τιμωρημένοι με κόκκινη κάρτα.

Ωστόσο, το ντέρμπι σημαδεύτηκε γι' ακόμη μία φορά από άγριες συμπλοκές μεταξύ των οπαδών των δύο ομάδων. Μετά την λήξη του παιχνιδιού, περίπου 15 άτομα πιάστηκαν στα χέρια έξω από μία παμπ, ενώ κάποιοι κουβαλούσαν και μαχαίρια που δεν δίστασαν να χρησιμοποιήσουν.

Σύμφωνα με την Αστυνομία της Σκωτίας, η μάχη αυτή είχε ως αποτέλεσμα να καταλήξουν τρεις οπαδοί στο νοσοκομείο τραυματισμένοι με μαχαιριές!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Λίβερπουλ: Ο έξαλλος πανηγυρισμός του Κλοπ
Η "αλητεία" του Ζλάταν σταμάτησε στο δοκάρι
TAGS ΣΚΩΤΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ