ΓΑΛΛΙΑ

Στην (αντ)επίθεση για Στρούτμαν η Μαρσέιγ

Roma's Kevin Strootman beats Spal goalkeeper Alfred Gomis to score his side's second goal during an Italian Serie A soccer match between AS Roma and Spal, at the Olympic stadium in Rome, Friday, Dec. 1st, 2017. (AP Photo/Gregorio Borgia)
Roma's Kevin Strootman beats Spal goalkeeper Alfred Gomis to score his side's second goal during an Italian Serie A soccer match between AS Roma and Spal, at the Olympic stadium in Rome, Friday, Dec. 1st, 2017. (AP Photo/Gregorio Borgia) AP PHOTO/GREGORIO BORGIA

Φουλάρει τις μεταγραφικές της μηχανές η Μαρσέιγ, κάνοντας δυναμικό "μπάσιμο" για τον μέσο της Ρόμα, Κέβιν Στρούτμαν, ο οποίος προορίζεται ως διάδοχη λύση του Ανγκουϊσά, που μετακόμισε στη Φούλαμ.

Στο πρόσωπο του χαφ της Ρόμα, Κέβιν Στρούτμαν, φαίνεται πως βρίσκει η Μαρσέιγ τον παίκτη που θα μπει στα... παπούτσια του Ανγκουϊσά, ο οποίος εντάχθηκε στο δυναμικό στη Φούλαμ.

Η πώληση του 22χρονου Καμερουνέζου αμυντικού μέσου στο κλαμπ του Λονδίνου έκανε πλουσιότερη κατά 30 εκατ. ευρώ την ομάδα του μεγάλου γαλλικού λιμανιού, η οποία διαθέτει πλέον το απαραίτητο ρευστό, ώστε να κινηθεί με μεγαλύτερη άνεση στο μεταγραφικό παζάρι.

Προτεραιότητα για τον ισχυρό άνδρα του συλλόγου της Μασσαλίας, Jacques-Henri Eyraud, αποτελεί η απόκτηση ενός ανασταλτικού μέσου εγνωσμένης αξίας, με τον Κέβιν Στρούτμαν να είναι ο μεγαλεπήβολος στόχος του.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της ιταλικής εφημερίδας "Gazzetta dello Sport", οι "Φωκαείς" μετά το "ναυάγιο" με τον Μάριο Μπαλοτέλι -που παρέμεινε τελικά στη Νις- δεν θέλουν να υποπέσουν σε μία ακόμη μεταγραφική γκέλα, ποντάροντας στις καλές σχέσεις που διατηρεί ο Ρούντι Γκαρσία με τον 28χρονο Ολλανδό άσο, τον οποίο είχε παίκτη για 2,5 χρόνια, την εποχή που καθόταν στην άκρη του πάγκου των "τζιαλορόσι".

Η ομάδα της "αιώνιας πόλης" φέρεται να θέτει τον οικονομικό πήχη της μετακίνησης στα 30 εκατ. ευρώ, με τους Μασσαλούς να επιχειρούν την μείωση της τιμής, κάνοντας παζάρια ώστε να κάνουν δικό τους με... έκπτωση τον διεθνή με τους "οράνιε" μέσο.

Photo Credits: AP Photo/Gregorio Borgia

TAGS ΓΑΛΛΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ