ΓΑΛΛΙΑ

Ligue 1: Πεντάρα η Παρί, γκρίνια ο Εμπαπέ

PSG's Kylian Mbappe, left,, scores a goal against Montpellier during the French League One soccer match between Paris-Saint-Germain and Montpellier at the Parc des Princes stadium in Paris, Saturday Feb. 1, 2020. (AP Photo/Christophe Ena)
PSG's Kylian Mbappe, left,, scores a goal against Montpellier during the French League One soccer match between Paris-Saint-Germain and Montpellier at the Parc des Princes stadium in Paris, Saturday Feb. 1, 2020. (AP Photo/Christophe Ena) AP

Η Παρί Σεν-Ζερμέν συνέτριψε με 5-0 τη Μονπελιέ, βαδίζοντας προς την κατάκτηση ενός ακόμη πρωταθλήματος, ωστόσο ο εκ των σκόρερ, Κιλιάν Εμπαπέ, εξέφρασε τη δυσφορία του προς τον Τόμας Τούχελ, όταν αντικαταστάθηκε.

Καταιγιστική ήταν η Παρί Σεν-Ζερμέν κόντρα στη Μονπελιέ για την 22η αγωνιστική της Ligue 1 και τη συνέτριψε με 5-0 στο Παρκ ντε Πρενς. Η ομάδα της γαλλικής πρωτεύουσας δεν συνάντησε αντίσταση κι άνοιξε το σκορ μόλις οκτώ λεπτά μετά από την έναρξη του ματς με τον Πάμπλο Σαράμπια, ενώ τα πράγματα έγιναν πιο εύκολα με την αποβολή του Μπερτό στο 17'.

Ο Ισπανός έδωσε την ασίστ στον Άνχελ Ντι Μαρία στο 41ο λεπτό για το 2-0 της Παρί, η οποία διεύρυνε το προβάδισμά της πριν πάει στο ημίχρονο με αυτογκόλ του Κονγκρέ στο 44ο λεπτό. Ο Κιλιάν Εμπαπέ βρήκε δίχτυα στο 57ο λεπτό, εκμεταλλευόμενος την πάσα του Νεϊμάρ, ωστόσο ο Τόμας Τούχελ τον αντικατέστησε με τον Μάουρο Ικάρντι ύστερα από δέκα λεπτά για να τον ξεκουράσει.

Αυτό δεν άρεσε καθόλου στον Εμπαπέ, ο οποίος εξέφρασε τη δυσφορία του προς τον Γερμανό προπονητή και τον ανάγκασε να του δώσει εξηγήσεις. Ο Κουρζαουά στο 65ο λεπτό διαμόρφωσε το τελικό 5-0 για τους Παριζιάνους, οι οποίοι οδεύουν ακάθεκτοι προς την κατάκτηση ενός ακόμη πρωταθλήματος.

Η Μονπελιέ τελείωσε το πρωτάθλημα με εννιά παίκτες καθώς ο Σοτάρ αντίκρισε δυο κίτρινες κάρτες μέσα σε επτά λεπτά (81' και 88') και αποβλήθηκε.

TAGS ΓΑΛΛΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ