ΕΥΡΩΠΗ

Ρουμανία: Ποδοπατήθηκε ο νέος κανονισμός, έγιναν αλλαγή στο πρώτο λεπτό οι U21

Ρουμανία: Ποδοπατήθηκε ο νέος κανονισμός, έγιναν αλλαγή στο πρώτο λεπτό οι U21

Ενα απίστευτο σκηνικό εκτυλίχθηκε στο ματς Γκαζ Μετάν - Άργκες Πιτέστι για το ρουμανικό πρωτάθλημα, καθώς οι προπονητές ποδοπάτησαν τον κανονισμό για τη συμμετοχή δύο U21 παικτών και έκαναν αλλαγές μόλις στο πρώτο λεπτό!

Λίγο πριν από την έναρξη της σεζόν 2020/21, η ρουμανική ομοσπονδία ποδοσφαίρου αποφάσισε πως κάθε ομάδα της πρώτης κατηγορίας θα πρέπει να έχει στην αρχική της ενδεκάδα δύο παίκτες κάτω των 21 ετών. Οι Ρουμάνοι θέλουν να αναδείξουν νέα ταλέντα, ωστόσο οι προπονητές δεν δείχνουν διάθεση να υποστηρίξουν αυτή την προσπάθεια και το έδειξαν από την αναμέτρηση Γκαζ Μετάν - Άργκες Πιτέστι το απόγευμα της Παρασκευής (28/8).

Οι γηπεδούχοι έκαναν την πρώτη τους αλλαγή δευτερόλεπτα μετά από τη σέντρα, με τον Ντογκάρου να βγαίνει από τον αγωνιστικό χώρο πριν προλάβει να ιδρώσει και τον Τσαμέντ να παίρνει τη θέση του. Οι φιλοξενούμενοι ακολούθησαν, με τον Κόζμα να αποχωρεί και τον Χόντσιου να παίρνει τη θέση του. Οι δύο προπονητές είχαν ζητήσει από τους αναπληρωματικούς τους να κάνουν ζέσταμα πριν καν ξεκινήσει ο αγώνας και σίγουρα η υπόθεση θα έχει και συνέχεια.

TAGS ΕΥΡΩΠΗ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ