EUROPA LEAGUE

Ο ΑΠΟΕΛ απολογείται στον Αστέρα και ακυρώνει τα εισιτήρια με την Ομόνοια!

Ο ΑΠΟΕΛ απολογείται στον Αστέρα και ακυρώνει τα εισιτήρια με την Ομόνοια!
INTIME SPORTS

Δραστικά μέτρα από τον ΑΠΟΕΛ μετά τα όσα έκαναν οπαδοί του στην Τρίπολη. Για έγκλημα αναφέρεται μεταξύ άλλων στην ανακοίνωση που εξέδωσε!

Κατά τη διάρκεια του αγώνα με τον Αστέρα, οπαδοί του ΑΠΟΕΛ πετούσαν φωτοβολίδες στον αγωνιστικό χώρο χωρίς κανείς να τους έχει ενοχλήσει, ενώ μία πήγε και προς τις κερκίδες των φίλων της αρκαδικής ομάδας. Το παιχνίδι μάλιστα διακόπηκε για ένα τέταρτο στο δεύτερο ημίχρονο.

Η κυπριακή ομάδα δεν έμεινε απαθής, ούτε έψαξε για δικαιολογίες αλλά πήρε δραστικά μέτρα, ακυρώνοντας τα εισιτήρια του επερχόμενου ντέρμπι με την Ομόνοια! Παράλληλα απολογείται στον Αστέρα με τη φιλόξενή του έδρα. Δείτε αναλυτικά την ανακοίνωση:

"Η εταιρεία ΑΠΟΕΛ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ (ΔΗΜΟΣΙΑ) ΛΤΔ ενημερώνει ότι όλα τα εισιτήρια που έχουν ήδη διατεθεί για τον αγώνα Ομόνοια-ΑΠΟΕΛ ακυρώνονται και δεν μπορούν να χρησιμοποιηθούν. Αύριο θα υπάρξει νέα ανακοίνωση για την πολιτική που θα ακολουθηθεί για την διάθεση και διανομή εισιτηρίων.

Επίσης ενημερώνουμε ότι το προγραμματισμένο Fan Day του Σαββάτου αναβάλλεται.

Η σημερινή συμπεριφορά ορισμένων ανεγκέφαλων πρόσβαλε ανεπανόρθωτα το όνομα του ΑΠΟΕΛ. Μόνο ντροπή μπορεί να νιώθει κάποιος υγιής σκεπτόμενος άνθρωπος και φίλαθλος για τις αλητείες που συνέβησαν στην κερκίδα που μας φιλοξένησε. Απολογούμαστε προς την διοίκηση και τους φιλάθλους του Αστέρα για την κάκιστη συμπεριφορά ορισμένων που εγκλημάτησαν μέσα σε μια φιλόξενη έδρα."

TAGS EUROPA LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ