ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Μίλαν - Μπέτις 0-2: Η γκολάρα του Λο Τσέλσο που "ξέρανε" τους Μιλανέζους!

Betis' Toni Sanabria, 2nd from right, celebrates after scoring his side's opening goal during the Europa League, Group F soccer match between AC Milan and Betis, at the San Siro Stadium in Milan, Italy, Thursday, Oct. 25, 2018. (AP Photo/Antonio Calanni)
Betis' Toni Sanabria, 2nd from right, celebrates after scoring his side's opening goal during the Europa League, Group F soccer match between AC Milan and Betis, at the San Siro Stadium in Milan, Italy, Thursday, Oct. 25, 2018. (AP Photo/Antonio Calanni) AP

Η Μπέτις μπήκε φουριόζα στο δεύτερο ημίχρονο στο "Σαν Σίρο" και με ένα ασύλληπτο σουτ εκτός περιοχής ανάγκασε τον Πέπε Ρέινα να μαζέψει τη μπάλα για δεύτερη φορά από τα δίχτυα (VIDEO).

Η Μπέτις έχει φτιάξει φέτος μία εξαιρετική ομάδα που θα είναι ανταγωνιστική σε Ισπανία και Ευρώπη και το αποδεικνύει με πανηγυρικό τρόπο κόντρα στην Μίλαν για την 3η αγωνιστική της φάσης των ομίλων του Europa League.

Στο 30ο λεπτό ο Σανάμπρια έκανε το 1-0 για τους Σεβιγιάννους εκμεταλλευόμενος ασίστ του Λο Τσέλσο ενώ στο 54' ήρθε και δεύτερο τέρμα για τους φιλοξενούμενους, με τον δημιουργό του πρώτου τέρματος να γίνεται εκτελεστής.

Ο πρώην μέσος της Παρί Σεν Ζερμέν έγινε κάτοχος της μπάλας λίγα μέτρα έξω από την περιοχή και έπιασε ένα υπέροχο φαλτσαριστό αριστερό σουτ, με τη μπάλα να βρίσκει στο δεξί δοκάρι της εστίας του Ρέινα και να καταλήγει στα δίχτυα, παρά την υπερπροσπάθεια του Ισπανού να αποτρέψει το μοιραίο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ