ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Μίλαν - Μπέτις: Το 0-1 των Ισπανών στο "Σαν Σίρο"

Betis' Toni Sanabria, 3rd from right, celebrates after scoring his side's opening goal during the Europa League, Group F soccer match between AC Milan and Betis, at the San Siro Stadium in Milan, Italy, Thursday, Oct. 25, 2018. (AP Photo/Antonio Calanni)
Betis' Toni Sanabria, 3rd from right, celebrates after scoring his side's opening goal during the Europa League, Group F soccer match between AC Milan and Betis, at the San Siro Stadium in Milan, Italy, Thursday, Oct. 25, 2018. (AP Photo/Antonio Calanni) AP PHOTO/ANTONIO CALANNI

Το φινάλε του πρώτου μέρους στο "Σαν Σίρο" βρήκε τους ποδοσφαιριστές της Μπέτις να αποχωρούν με πλατύ χαμόγελο, με τον Σανάμπρια να τους βάζει μπροστά στο σκορ κόντρα στην Μίλαν στο 30' (VIDEO).

Η Μίλαν παρατάχτηκε στον αγωνιστικό χώρο κόντρα στην Μπέτις έχοντας εξαιρετική ψυχολογία από το "2 στα 2" στις δύο πρώτες αγωνιστικές του Europa League, όμως οι Σεβιγιάνοι είχαν τον τρόπο τους να... προσγειώσουν τους "ροσονέρι".

Αυτό το πέτυχαν με τη συμπλήρωση μισής ώρας αγώνα με έναν παίκτη που γνωρίζει άριστα την ποδοσφαιρική Ιταλία έχοντας παίξει σε Ρόμα και Σασουόλο, τον Τόνι Σανάμπρια.

Ο Λο Τσέλσο ταλαιπώρησε από τα αριστερά τον Σαπάτα και έκανε το γύρισμα στο ύψος της μικρής περιοχής, ο Ρέινα δεν μπόρεσε να συγκρατήσει τη μπάλα και ο Σανάμπρια δεν έχασε την ευκαιρία (έχοντας καλύτερη θέση από τον Ρομανιόλι) για να κάνει το 1-0 μπροστά στην ανυπεράσπιστη εστία.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ