ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Μάρκο Νίκολιτς: "Ικανοποιημένος για την ομάδα μου, λυπημένος για τον ΠΑΟΚ"

Μάρκο Νίκολιτς: "Ικανοποιημένος για την ομάδα μου, λυπημένος για τον ΠΑΟΚ"
MOTIONTEAM

Διαβάστε τι δήλωσε ο προπονητής της Βίντι, Μάρκο Νίκολιτς στη συνέντευξη Τύπου, μετά το μεγάλο "διπλό" των Ούγγρων στην Τούμπα με 2-0.

Ο Μάρκο Νίκολιτς δήλωσε ικανοποιημένος από την απόδοση των παικτών του, ενώ μεταξύ άλλων είπε πως είναι χαρούμενος για την Βίντι, αλλά όχι για τον ΠΑΟΚ λόγω των δεσμών που έχει με τους Θεσσαλονικείς, καθώς στο παρελθόν είχε κάτσει στον πάγκο της Παρτιζάν.

Αναλυτικά, μετά το 2-0 στην Τούμπα ο Νίκολιτς δήλωσε: " Θα ήθελα να συγχαρώ την ομάδα μου. Ήμασταν ανταγωνιστικοί και είχαμε καλή πειθαρχία. Καταφέραμε να κρατήσουμε μια ομάδα σαν τον ΠΑΟΚ, χωρίς ευκαιρία. Θα ήθελα να συγχαρώ τους φιλάθλους του ΠΑΟΚ. Δεν είμαι χαρούμενος για τον ΠΑΟΚ και το λέω αυτό για τους δεσμούς που έχω με την ομάδα.

Είμαι χαρούμενος, όμως, με την ομάδα μου και το αποτέλεσμα που πήραμε. Το ενδιαφέρον είναι ότι έχουμε μια ομάδα με εννιά βαθμούς και τρεις που ισόβαθμους, οπότε έχει ενδιαφέρον τι θα γίνει στη συνέχεια", είπε αρχικά ο τεχνικός των Μαγιάρων.

Για το αν μίλησε στους ποδοσφαιριστές στο ημίχρονο: " Δεν τους είπα κάτι ιδιαίτερο. Επέμενα στο γεγονός ότι το ματς δεν έχει ολοκληρωθεί και θα πρέπει να διατηρήσουμε το υπέρ μας προβάδισμα".

Για το αν περίμενε αυτή τέτοια εμφάνιση από τον ΠΑΟΚ: " Όπως ανέφερα και χθες ο ΠΑΟΚ είναι μια πολύ δυνατή ομάδα. Κάποιοι από τους βασικούς του παίκτες έλειπαν στο ξεκίνημα και αυτό διευκόλυνε την κατάσταση για εμάς. Ήμασταν πολύ συμπαγής και καταφέραμε να κρατήσουμε το αποτέλεσμα.

Σε δύο εβδομάδες, θα μας περιμένει ένα πολύ δύσκολο ματς. Ο ΠΑΟΚ μας διάβασε καλά, γνωρίζει τον τρόπο που παίζουμε. Έχει καλύτερη ποιότητα από εμάς. Εγώ όμως πιστεύω στην ομάδα μου και περιμένω το καλύτερο από αυτούς».

Για την απόδοση της ομάδας του: «Αυτή τη στιγμή η διαδικασία βρίσκεται σε εξέλιξη. Είμαι πολύ χαρούμενος με την απόδοση της ομάδας. Δεν μπορούμε να μιλάμε σα να έχει ολοκληρωθεί η διαδικασία, όταν οι αγωνιστικές είναι σε εξέλιξη".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΠΑΟΚ: Η βαθμολογία στον όμιλό του και τα επόμενα ματς
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ