ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

ΠΑΟΚ - Βίντι: Η κριτική των παικτών του Δικεφάλου

ΠΑΟΚ - Βίντι: Η κριτική των παικτών του Δικεφάλου
ΠΑΟΚ EUROKINISSI SPORTS

Ο ΠΑΟΚ ηττήθηκε 0-2 από τη Βίντι στην Τούμπα για την 3η αγωνιστική των ομίλων του Europa League, πραγματοποιώντας μέτρια εμφάνιση. Το Sport24.gr αξιολογεί την απόδοση των παικτών του Δικεφάλου.

Δεν απέδωσε καλό ποδόσφαιρο και ηττήθηκε. Ο ΠΑΟΚ πραγματοποιώντας μέτρια εμφάνιση, έχασε 2-0 στην Τούμπα από τη Βίντι, στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής των ομίλων του Europa League. Το Sport24.gr ακτινογραφεί την απόδοση των ποδοσφαιριστών του Δικεφάλου, οι περισσότεροι εκ των οποίων βρέθηκαν σε κακή βραδιά.

ΠΑΣΧΑΛΑΚΗΣ: Ο τερματοφύλακας του ΠΑΟΚ δεν φέρει ευθύνη σε κανένα από τα δύο γκολ που δέχτηκε. Στο 86' απέτρεψε το 0-3, στο τετ α τετ του Χότζιτς. Δεν χρειάστηκε να κάνει άλλη επέμβαση, αφού η Βίντι εκτός από τα τέρματά της, άλλες ευκαιρίες άξιες αναφοράς δεν έκανε.

ΜΑΤΟΣ: Ο δεξιός οπισθοφύλακας του Δικεφάλου δεν βρέθηκε σε καλή βραδιά. Φταίει στο δεύτερο γκολ που σημείωσαν οι Ούγγροι, ενώ σε αντίθεση με άλλα παιχνίδια, δεν βοήθησε καθόλου στο επιθετικό παιχνίδι της ομάδας του.

ΚΡΕΣΠΟ: Μπορεί να πραγματοποιεί εξαιρετική χρονιά, αλλά κόντρα στη Βίντι ο Ισπανός κεντρικός αμυντικός δεν ήταν στα καλύτερά του. Στο πρώτο γκολ των Ούγγρων δεν υπολόγισε σωστά την κίνηση του Νεγκό, ο οποίος σέρβιρε στον Χούστι.

ΒΑΡΕΛΑ: Πιο σταθερός σε σχέση με τον παρτενέρ του στο κέντρο των μετόπισθεν, παρότι δεν ένιωσε ιδιαίτερη πίεση ο Δικέφαλος.

ΤΟΣΚΑ: Από τους αδύναμους κρίκους του ΠΑΟΚ. Λίγα πράγματα από τον Ρουμάνο αριστερό μπακ, ο οποίος απέτυχε να βοηθήσει επιθετικά, ενώ και αμυντικά εκτέθηκε ουκ ολίγες φορές από τον MVP της Βίντι, Μιλάνοβ.

ΚΑΝΙΑΣ: Πολλά τρεξίματα στο χώρο της μεσαίας γραμμής από τον Ισπανό αμυντικό χαφ. Δεν μπόρεσε να βοηθήσει στη δημιουργία, παρότι δεν είναι ασφαλώς αυτή η δουλειά του.

ΣΑΧΟΒ: Αρνητικός όσο αγωνίστηκε ο Ουκρανός αμυντικός χαφ. Δεν μπόρεσε να προσφέρει ούτε αμυντικά, ούτε στην ανάπτυξη. Ήταν αναμενόμενη η κίνηση του Ραζβάν Λουτσέσκου να τον κάνει αλλαγή νωρίς στο ματς, στο 52'.

ΕΛ ΚΑΝΤΟΥΡΙ: Κινητικός ο Μαροκινός εξτρέμ, αλλά χωρίς ουσία. Είχε πρόβλημα τόσο στη δημιουργία, όσο και στην εκτέλεση. Παρότι αγωνίστηκε και στα 90 λεπτά, δεν κατόρθωσε να κάνει τη διαφορά στην επίθεση.

ΠΕΛΚΑΣ: Ο πιο δραστήριος παίκτης του ΠΑΟΚ. Ο αρχηγός του Δικεφάλου το πάλεψε, ανέλαβε τις εκτελέσεις των στατικών φάσεων, ζήτησε μπάλα, αλλά δεν βοηθήθηκε από τους συμπαίκτες του και παρασύρθηκε...

ΛΗΜΝΙΟΣ: Δεν έκανε καλή εμφάνιση ο νεαρός Βολιώτης εξτρέμ. Οι αμυντικοί της Βίντι τον αντιμετώπισαν με επιτυχία, γι' αυτό και ο Λουτσέσκου αποφάσισε να τον κάνει αλλαγή αμέσως μετά το φινάλε του πρώτου μέρους.

ΚΑΡΕΛΗΣ: Δεν έκανε αισθητή την παρουσία του, αλλά δεν ήταν και εντελώς αρνητικός. Προσπάθησε να ανοίξει χώρους με τι κινήσεις του, αλλά δέχτηκε αρκετό... ξύλο από τους αμυντικούς της Βίντι. Έγινε στο 86' από τον Μπίσεσβαρ.

ΑΛΛΑΓΕΣ

ΟΥΑΡΝΤΑ: Σε αντίθεση με τον Λημνιό, ο Αιγύπτιος ήταν πολύ πιο δραστήριος, πιο ορεξάτος και στο 45λεπτο που αγωνίστηκε προσπάθησε να βοηθήσει την ομάδα του να φτάσει σε γκολ, άσχετα ότι αυτό δεν επετεύχθη.

ΜΠΙΣΕΣΒΑΡ: Πέρασε στον αγώνα στο 66' αντί του Καρέλη. Και αυτός βοήθησε τον ΠΑΟΚ να γίνει πιο επιθετικός και πιο απειλητικός.

ΠΡΙΓΙΟΒΙΤΣ: Αυτή τη φορά ο Σέρβος στράικερ πέρασε απαρατήρητος. Όπως και οι περισσότεροι παίκτες του ΠΑΟΚ, έπιασε μέτρια απόδοση και απέτυχε να κάνει αισθητή την παρουσία του.

Photo credits: Eurokinissi

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ