EURO 2016

Εκπληκτικό γκολ του Τοργκάν Αζάρ κόντρα στην Ρωσία

Belgium's Thorgan Hazard, left, celebrates with teammates after scoring his side's opening goal during the Euro 2020 group I qualifying soccer match between Russia and Belgium, at Gazprom Arena in St. Petersburg, Russia, Saturday, Nov. 16, 2019. (AP Photo/Dmitri Lovetsky)
Belgium's Thorgan Hazard, left, celebrates with teammates after scoring his side's opening goal during the Euro 2020 group I qualifying soccer match between Russia and Belgium, at Gazprom Arena in St. Petersburg, Russia, Saturday, Nov. 16, 2019. (AP Photo/Dmitri Lovetsky) AP PHOTO/DMITRI LOVETSKY

Το Βέλγιο άνοιξε το σκορ μόλις στο 19' στην έδρα της Ρωσίας στο ματς των δύο ομάδων για τα προκριματικά του Euro 2020 χάρη σε μία εκπληκτική προσπάθεια του Τοργκάν Αζάρ (VIDEO).

Επίδειξη δύναμης κάνει απέναντι στην Ρωσία το Βέλγιο, στο παιχνίδι των δύο ομάδων για την 9η αγωνιστική των προκριματικών του Euro 2020, με την ομάδα του Ρομπέρτο Μαρτίνεθ να πετυχαίνει τρία γκολ στο πρώτο ημίχρονο με μεγάλους πρωταγωνιστές τα αδέρφια Αζάρ.

Ο Τοργκάν Αζάρ ήταν εκείνος που άνοιξε το σκορ για τους κόκκινους διαβόλους στο 19' ενώ στη συνέχεια πήρε τη σκυτάλη ο Εντέν Αζάρ , που βρήκε το δρόμο προς τα δίχτυα στο 33' και στο 40'.

Όσον αφορά στο ωραιότερο γκολ εκ των τριών, δεν τίθεται το παραμικρό θέμα, με τον επιτελικό φορ της Ντόρτμουντ Τοργκάν Αζάρ να παίρνει τη μπάλα στο ύψος της μεγάλης περιοχής και σε θέση αριστερά και αφού απέφυγε τον Φερνάντες, να εκτελεί με ασύλληπτο σουτ τον Γκιγέρμε για το 1-0.

ΤΟ ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΟ ΓΚΟΛ ΤΟΥ ΤΟΡΓΚΑΝ ΑΖΑΡ ΣΤΟ 19':

ΤΑ ΓΚΟΛ ΤΟΥ ΕΝΤΕΝ ΑΖΑΡ ΣΤΟ 33':


TAGS EURO 2016 EURO
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ