EURO

"Κάτσε, στο στυλ του Ινιέστα"

"Κάτσε, στο στυλ του Ινιέστα"

Ο βετεράνος Αλβανός ποδοσφαιριστής, Έντβιν Μουράτι αποθεώνει τον μέσο του ΠΑΟΚ, Έργκους Κάτσε και θεωρεί ότι η εξέλιξή του θα είναι... εκρηκτική.

Την καλύτερη διαφήμιση στον Έργκους Κάτσε του ΠΑΟΚ κάνει ο βετεράνος Αλβανός ποδοσφαιριστής, Έντβιν Μουράτι. Ο βετεράνος ποδοσφαιριστής-με θητεία σε αρκετές γαλλικές ομάδες και ανάμεσά τους η Παρί Σεν Ζερμέν και η Λιλ- που εργάζεται ως οικονομικός σύμβουλος στην αλβανική πρεσβεία στο Παρίσι και είναι αντιπρόεδρος του εμπορικού επιμελητηρίου Γαλλίας-Αλβανίας, έδωσε συνέντευξη στη "Le Parisien".

Το θέμα της συνέντευξης είναι η εθνική Αλβανίας και η συμμετοχή της στο Euro. "Η παρουσία μας στο Euro είναι η καλύτερη διαφήμιση για τη χώρα μας. Είπαμε στους παίκτες να μην έχουν κανένα δισταγμό ότι κάτι κάνουν λάθος και να το διασκεδάσουν. Στο ματς της πρεμιέρας, ακόμη και με δέκα παίκτες κόντρα στην Ελβετία σταθήκαμε πολύ καλά, παίξαμε με καρδιά", τόνισε μεταξύ άλλων.

Όταν του ζητήθηκε να επιλέξει τον παίκτη που αξίζει να προσέξεi κανείς, αφιέρωσε άκρως εγκωμιαστικά σχόλια στον Έργκους Κάτσε: "Είναι ένας μέσος που παίζει στον ΠΑΟΚ. Έχει τρομερές δυνατότητες εξέλιξης και είμαι πεπεισμένος πώς θα έχει... έκρηξη στην καριέρα του. Μοιάζει λίγο στο στυλ του Ινιέστα με καλό σουτ. Έχει πολύ καλή οπτική του παιχνιδιού, είναι νικητής, παίκτης με επιθετικό πνεύμα".

Θυμίζουμε πως ο Μουράτι αγωνίστηκε τέσσερα χρόνια στον Ηρακλή και μία σεζόν στον Πανσερραϊκό.

TAGS EURO EURO 2016
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ