ΑΓΓΛΙΑ

VIDEO: Άγριο ξύλο οπαδών Μίλγουολ και Έβερτον έξω από το γήπεδο

VIDEO: Άγριο ξύλο οπαδών Μίλγουολ και Έβερτον έξω από το γήπεδο

Το ποδόσφαιρο δέχτηκε ένα ισχυρό χτύπημα από τον χουλιγκανισμό στο Λονδίνο, με οπαδούς της Μίλγουολ και της Έβερτον να πρωταγωνιστούν σε πολύ σοβαρά επεισόδια πριν την έναρξη του αγώνα των ομάδων (VIDEOS).

Στο χορτάρι η Μίλγουολ ήταν η μεγάλη θριαμβεύτρια στην αναμέτρηση κόντρα στην Έβερτον αφού επιβλήθηκε 3-2 με γκολ στο τέταρτο λεπτό των καθυστερήσεων (βρέθηκε δύο φορές πίσω στο σκορ) και πήρε το εισιτήριο για τους "16" του Κυπέλλου Αγγλίας.

Έξω από τις τέσσερις γραμμές του γηπέδου ωστόσο η μοναδική νικήτρια ήταν η βία και ο χουλιγκανισμός, με σκληροπυρηνικούς οπαδούς των δύο ομάδων να παίρνουν μέρος σε άγριες συμπλοκές σώμα με σώμα λίγο πριν την έναρξη της αναμέτρησης στο "Den".

Όλα άρχισαν κατά την άφιξη οπαδών των "ζαχαρωτών" στο σταθμό "Surrey Quays" του Ανατολικού Λονδίνου, με φανς της Μίλγουολ να τους περιμένουμ με άγριες διαθέσεις και να ακολουθεί άγριο ξύλο, με έναν μάλιστα φίλο της ομάδας του Λίβερπουλ να δέχεται μαχαιριά στο πρόσωπο από αντιπάλους οπαδούς.

VIDEO: Άγριο ξύλο οπαδών Μίλγουολ και Έβερτον έξω από το γήπεδο

Ήταν μάλιστα τέτοια η ένταση των επεισοδίων που χρειάστηκε η παρέμβαση της έφιππης αστυνομίας ώστε να χωρίσει τις αντιμαχόμενες ομάδες και να τους χωρίσει, με τις ωμές σκηνές βίας να κάνουν πάντως το γύρο του κόσμου μέσω των social media.

TAGS ΑΓΓΛΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ