ΑΓΓΛΙΑ

Ο Στέρλινγκ πληρώνει 550 εισιτήρια μαθητών του παλιού του σχολείου

Manchester City forward Raheem Sterling celebrates scoring his side's third goal putting the final score at a 3-2 win for his team during the first leg, round of sixteen, Champions League soccer match between Schalke 04 and Manchester City at Veltins Arena in Gelsenkirchen, Germany, Wednesday Feb. 20, 2019. (AP Photo/Michael Probst)
Manchester City forward Raheem Sterling celebrates scoring his side's third goal putting the final score at a 3-2 win for his team during the first leg, round of sixteen, Champions League soccer match between Schalke 04 and Manchester City at Veltins Arena in Gelsenkirchen, Germany, Wednesday Feb. 20, 2019. (AP Photo/Michael Probst) AP

Ο επιθετικός της Μάντσεστερ Σίτι, Ραχίμ Στέρλινγκ, όπως αναφέρει η "Daily Mail" θα πληρώσει τα εισιτήρια 550 παιδιών για τον ημιτελικό του Κυπέλλου Αγγλίας μεταξύ των "Πολιτών" και της Μπράιτον στο "Γουέμπλεϊ".

Τι να πει κανείς για τον επιθετικό της Μάντσεστερ Σίτι, Ραχίμ Στέρλινγκ; Όχι μόνον έχει καταφέρει να είναι το πρόσωπο των ημερών με τις τρομερές του εμφανίσεις εντός αγωνιστικού χώρου, αλλά ξεχωρίζει και με την εικόνα του έξω από τις τέσσερις γραμμές του γηπέδου.

Την περασμένη εβδομάδα στο παιχνίδι μεταξύ του Μαυροβουνίου και της Αγγλίας, ο Στέρλινγκ πανηγύρισε με τα χέρια στα αυτιά απαντώντας στις ρατσιστικές επιθέσεις των γηπεδούχων. Την Τετάρτη (3/4) στήριξε, επίσης, τον Μόιζε Κεν για την ρατσιστική επίθεση που δέχθηκε από τους οπαδούς της Κάλιαρι.

Την Πέμπτη (4/4) έδειξε ξανά τις κοινωνικές του ευαισθησίες, αφού σύμφωνα με το αγγλικό Μέσο, " Daily Mail", ο Άγγλος θα παρέχει δωρεάν 550 εισιτήρια σε παιδιά, ώστε να παρακολουθήσουν από κοντά την αναμέτρηση μεταξύ της Μάντσεστερ Σίτι και της Μπράιτον στο "Γουέμπλεϊ" για τα ημιτελικά του Κυπέλλου Αγγλίας.

Τα παιδιά αυτά προέρχονται από το σχολείο που πήγαινε ο Στέρλινγκ. Ο 24χρονος εξέπληξε τους ανθρώπους της Σίτι με το αίτημά του, όταν οι μαθητές έφθασαν στο προπονητικό των Πολιτών.

Η διοίκηση της αγγλικής ομάδας το έκανε φυσικά δεκτό, ειδικά αφού πολλά από τα εισιτήρια για το παιχνίδι της Πέμπτης (4/4) δεν έχουν πουληθεί.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:
Μπαρτσελόνα: Πωλητήριο σε τρεις για 300.000.000 ευρώ
Η Γιουβέντους ανανέωσε τον Μάντζουκιτς μέχρι τα 35 του
TAGS ΑΓΓΛΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ