ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Η απάντηση του Στέρλινγκ στους ρατσιστές

England's Raheem Sterling celebrates scoring his side's fifth goal during the Euro 2020 group A qualifying soccer match between Montenegro and England at the City Stadium in Podgorica, Montenegro, Monday, March 25, 2019. (AP Photo/Darko Vojinovic)
England's Raheem Sterling celebrates scoring his side's fifth goal during the Euro 2020 group A qualifying soccer match between Montenegro and England at the City Stadium in Podgorica, Montenegro, Monday, March 25, 2019. (AP Photo/Darko Vojinovic) AP

Ο Ραχίμ Στέρλινγκ απάντησε στις ρατσιστικές επιθέσεις που δέχεται με ανάρτησή του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης που διατηρεί.

Σε εξαιρετική κατάσταση δείχνει να βρίσκεται ο Ραχίμ Στέρλινγκ αφού σκοράρει συνεχώς. Στο ματς όπου οι Άγγλοι διέλυσαν τους Τσέχους με 5-0 ήταν ο κεντρικός πρωταγωνιστής της αναμέτρησης, αφού σκόραρε τρία γκολ. Το συγκεκριμένο χατ - τρικ, πάντως, δεν ήταν τυχαίο, γράφτηκε ιστορία.

Συγκεκριμένα, ο Στέρλινγκ μέσα σε ένα μήνα σημείωσε από τρία γκολ τόσο με την Σίτι, στο ματς με την Γουότφορντ, όσο και με τα "Τρία Λιοντάρια".

Κάτι τέτοιο είχε να συμβεί από το μακρινό 1999. Τότε, το είχε κάνει ο σπουδαίος γκολτζής, Άλαν Σίρερ που σημείωσε χατ - τρικ με Σέφιλντ Γουένσντεϊ και Λουξεμβούργο. Ο επιθετικός της Μάντσεστερ Σίτι δεν σταμάτησε εκεί, αφού βρήκε ξανά το δρόμο προς τα αντίπαλα δίχτυα και στο ματς με το Μαυροβούνιο όπου η Αγγλία επικράτησε με 5-1.

Έτσι, μετά το τέλος του αγώνα βρήκε έναν τρόπο να δώσει την απάντησή του κατά των απανταχού ρατσιστών. Τόσο στο ματς που διεξήχθη στο Μαυροβούνιο, όσο και σε αγώνες που γίνονται στην Αγγλία ο Στέρλινγκ έχει καταγγείλει πολλές φορές πως έχει πέσει θύμα ρατσιστικών επιθέσεων και σχολίων.

Για αυτό ανέβασε μία πανηγυρική φωτογραφία και έγραψε: "Αυτός είναι ο καλύτερος τρόπος για να κάνεις όσους σε μισούν να σωπάσουν (και ναι εννοώ τους ρατσιστές)"

Δείτε τη σχετική ανάρτηση.

TAGS ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ