ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Πρώτα του πέταξαν λάχανο από την εξέδρα, έπειτα απέλυσαν τον Μπρους!

Aston Villa manager Steve Bruce looks across the pitch during the English FA Cup third round match between Tottenham Hotspur and Aston Villa at White Hart Lane in London, Sunday Jan. 8, 2017. (AP Photo/Tim Ireland)
Aston Villa manager Steve Bruce looks across the pitch during the English FA Cup third round match between Tottenham Hotspur and Aston Villa at White Hart Lane in London, Sunday Jan. 8, 2017. (AP Photo/Tim Ireland) AP PHOTO/TIM IRELAND

Ο Στιβ Μπρους πέρασε ένα εφιαλτικό 24ωρο καθώς είδε οπαδό της Άστον Βίλα να του πετάει λάχανο (!) από τις εξέδρες και λίγο αργότερα του ανακοινώθηκε η απομάκρυνσή του από τον πάγκο των "χωριατών".

Κατά καιρούς έχουμε δει κάθε λογής αντικείμενο να προσγειώνεται στον αγωνιστικό χώρο με "στόχο" κάποιον εκ των πρωταγωνιστών: κέρματα, πέτρες, φωτοβολίδες, μπουκάλια, ακόμα και... προφυλακτικά έχουν πετάξει στο χορτάρι κάποια "καμμένα" μυαλά.

Με βάση τα παραπάνω, λογικά τίποτα δεν πρέπει να προκαλεί πλέον έκπληξη, ωστόσο το σκηνικό που έλαβε χώρα στο "Βίλα Παρκ" το βράδυ της Τρίτης, λίγο πριν την έναρξη του Άστον Βίλα-Πρέστον Νορθ Εντ για την Championship, θα συζητιέται για χρόνια στο Νησί...

Αναφερόμαστε για ένα ολόκληρο λάχανο που εκτοξεύτηκε από ανεγκέφαλο οπαδό της Άστον Βίλα και το οποίο προσγειώθηκε πολύ κοντά στον Στιβ Μπρους ο οποίος είχε "μπει στο σημάδι", με την κίνηση αυτή να προκαλεί τη δυσφορία του άλλοτε σέντερ μπακ της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

"Το να πω ότι είμαι απογοητευμένος θα σημαίνει πως υποτιμώ έναν τέτοιο σύλλογο. Δυστυχώς η κίνηση αυτή συνοψίζει την κοινωνία στην οποία ζούμε τώρα. Δεν υπάρχει σεβασμός για κανέναν", ήταν το σχόλιο του Μπρους για το λάχανο που έγινε... όπλο στα χέρια οπαδού.

Η ειρωνία πάντως είναι πως την επόμενη ημέρα από την επίθεση που δέχτηκε, και ενώ η έρευνα για την αναζήτηση του οπαδού συνεχίζεται, ο Στιβ Μπρους δεν βρίσκεται πλέον στο τιμόνι της Βίλα.

Ο 57χρονος ενημερώθηκε από τη διοίκηση της ομάδας του Μπέρμιγχαμ πως δεν συνεχίζει, με την μόλις μία επιτυχία των "χωριατών" στα εννέα τελευταία παιχνίδια τους να τον στέλνει στο ταμείο ανεργίας.

Πάλι καλά να λέι που σε ένα εφιαλτικό για αυτόν 24ωρο, δεν τον πέτυχε το λάχανο...

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ