ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Premier League: Όλες οι Boxing Day του Ρόι Χόντγκσον είναι 0-0!

Crystal Palace manager Roy Hodgson gestures during the English Premier League soccer match between West Ham United and Crystal Palace at The London Stadium, London, Saturday, Dec. 8, 2018. (Yui Mok/PA via AP)
Χόντγκσον YUI MOK/PA VIA AP

Οι ομάδες του Ρόι Χόντγκσον δεν χάνουν, ούτε νικούν, ούτε σκοράρουν στη Boxind Day. Η τρομερή σύμπτωση που συνοδεύει τον Άγγλο κόουτς από το 1997 μέχρι σήμερα στην Premier League.

Ο Ρόι Χόντγκσον δεν έχει γευτεί τη χαρά της νίκης σε αγωνιστική Boxing Day. Δεν είναι μόνο αυτό, είναι ότι όλα τα αντίστοιχα παιχνίδια του ως προπονητής μετρά το ίδιο αποτέλεσμα. Από το 1997 μέχρι σήμερα, ο 71χρονος Άγγλος τεχνικός μετρά μόνο 0-0. Ούτε νίκη, ούτε ήττα, αλλά "λευκές ισοπαλίες".

Η αρχή έγινε το 1997, όταν ως προπονητής της Μπλάκμπερν απέσπασε 0-0 στην έδρα της Σέφιλντ Γουένσντεϊ. Το 2008 ως τεχνικός της Φούλαμ είδε την ομάδα του να κρατά στο 0-0 την Τότεναμ, πάλι εκτός έδρας.

Το 2009 ακολούθησε το ίδιο παιχνίδι, αυτή τη φορά στην έδρα της Φούλαμ, με το ίδιο αποτέλεσμα. Το 2011, στην τεχνική ηγεσία της Γουέστ Μπρομ, μέτρησε το 0-0 με τη Μάντσεστερ Σίτι.

Το σερί συνεχίστηκε εφέτος. Στις 26 Δεκεμβρίου, η Κρίσταλ Πάλας του Χόντγκσον και του Λούκα Μιλιβόγεβιτς έμειναν στο 0-0 απέναντι στην Κάρντιφ, για την 19η αγωνιστική της Premier League.

Yui Mok/PA via AP

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ