ΑΓΓΛΙΑ

Ποτσετίνο: Το μυθικό συμβόλαιο από την Νιούκαστλ και η υπόσχεση στην Τότεναμ

Tottenham's manager Mauricio Pochettino arrives before the Champions League, group B, soccer match between Tottenham and Red Star Belgrade, at the Tottenham Hotspur stadium in London, Tuesday, Oct. 22, 2019. (AP Photo/Ian Walton)
Tottenham's manager Mauricio Pochettino arrives before the Champions League, group B, soccer match between Tottenham and Red Star Belgrade, at the Tottenham Hotspur stadium in London, Tuesday, Oct. 22, 2019. (AP Photo/Ian Walton) AP PHOTO/IAN WALTON

Ο Μαουρίσιο Ποτσετίνο έχει στα χέρια του μία μεγάλη οικονομική πρόταση από την Νιούκαστλ, ενώ σε δηλώσεις του αποκάλυψε την επιθυμία του επιστρέψει κάποια στιγμή στην Τότεναμ.

Οι υποψήφιοι νέοι ιδιοκτήτες της Νιούκαστλ θέλει να δημιουργήσουν μία ισχυρή ομάδα ικανή να κάνει γίνει ξανά υπολογίσιμη δύναμη στο Νησί. Για αυτό το λόγο θέλουν να ξεκινήσουν από την απόκτηση ενός προπονητή που θα αναλάβει το χτίσιμό της.

Έτσι, μόλις ολοκληρωθεί η μεταβίβαση των μετοχών της Νιούκαστλ έχουν έτοιμη την πρόταση στον Μαουρίσιο Ποτσετίνο.

Οι Σαουδάραβες θέλουν να κάνουν τον 48χρονο Αργεντινό κόουτς τον δεύτερο πιο καλοπληρωμένο προπονητή στην Premier League πίσω από τον Πεπ Γκουαρντιόλα. Έτσι, είναι έτοιμη να του προσφέρουν συμβόλαιο με ετήσιες απολαβές ύψους 19 εκ. λίρών.

Υπενθυμίζουμε ότι ο κόουτς της Μάντσεστερ Σίτι παίρνει είκοσι εκατομμύρια λίρες.

Την ίδια ώρα ο Μαουρίσιο Ποτσετίνο παραχώρησε συνέντευξη στην οποία μεταξύ άλλων αποκάλυψε την επιθυμία του για επιστροφή στην Τότεναμ και την κατάκτηση ενός τίτλου με τους "Spurs".

"Βαθιά στην καρδιά μου, είμαι σίγουρος ότι οι δρόμοι μας θα... βρεθούν κάποια στιγμή. Μπορεί σε πέντε χρόνια, σε δέκα χρόνια, αλλά πριν πεθάνω θέλω να προπονήσω και πάλι την Τότεναμ και να προσπαθήσω να κερδίσω έναν τίτλο. Θέλω να νιώσω τι σημαίνει να κερδίζεις έναν τίτλο με την Τότεναμ γιατί οι φίλαθλοι της είναι εκπληκτικοί" είπε μεταξύ άλλων.

TAGS ΑΓΓΛΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ