ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ο Ζοζέ Μουρίνιο είναι απαισιόδοξος για την παραμονή του Νταβίντ Ντε Χέα

Manchester United goalkeeper David de Gea throws the ball during the English Premier League soccer match between Liverpool and Manchester United at Anfield, Liverpool, England, Saturday, Oct. 14, 2017. (AP Photo/Rui Vieira)
Manchester United goalkeeper David de Gea throws the ball during the English Premier League soccer match between Liverpool and Manchester United at Anfield, Liverpool, England, Saturday, Oct. 14, 2017. (AP Photo/Rui Vieira) AP PHOTO/RUI VIEIRA

Η Μάντσεστερ έχει πολλά ανοιχτά μέτωπα κι ένα από τα μεγαλύτερα είναι η ανανέωση συμβολαίου του Ντε Χέα. Τι γίνεται, όμως, όταν ο ίδιος ο Μουρίνιο δυσκολεύεται να πιστέψει ότι ο Ισπανός θα μείνει στο κλαμπ.

Το skysports.com ρώτησε τον Ζοζέ Μουρίνιο την άποψή του για τον Νταβίντ Ντε Χέα και το συμβόλαιό του, δηλαδή τι πιστεύει ότι θα επιλέξει να κάνει ο Ισπανός κίπερ: Να ανανεώσει ή να φύγει ως ελεύθερος το ερχόμενο καλοκαίρι από το Μάντσεστερ;

Ο Πορτογάλος, λοιπόν, δεν έδωσε μία καθόλου διπλωματική απάντηση στους εκπροσώπους του Τύπου, αντιθέτως ήταν "δολοφονικά" ειλικρινής: " Δεν βρίσκω λέξη στα αγγλικά για να το περιγράψω.

Δεν είμαι αισιόδοξος! Μόνο η ομάδα, ο Νταβίντ και οι άνθρωποι του μπορούν να απαντήσουν. Εάν το κλαμπ θέλει να είναι καλύτερο απ' ότι είναι τώρα κι όχι χειρότερο, σίγουρα είναι πολύ σημαντικό να παραμείνει ο Νταβίντ".

Στην τελευταία ατάκα του Ζοζέ Μουρίνιο εντοπίζουμε ένα ακόμη "καρφί" για τους σχεδιασμούς της Γιουνάιτεντ στα μεταγραφικά και τις ανανεώσεις. Ειδικά για το θέμα του Ντε Χέα, μην ξεχνάμε πως οι "Κόκκινοι Διάβολοι" του ανανέωσαν το συμβόλαιο τελευταία φορά το 2015, κι από τότε αδυνατούν να το επεκτείνουν.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ