ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ο οπαδός της χρονιάς: Εκανε προθέρμανση μαζί με τους αναπληρωματικούς!

Ο οπαδός της χρονιάς: Εκανε προθέρμανση μαζί με τους αναπληρωματικούς!

Ο αγώνας της Λέιτον Όριεντ με την Μπρόμλεϊ είχε ως πρωταγωνιστή έναν... οπαδό των γηπεδούχων καθώς κατάφερε να κάνει προθέρμανση μαζί με τους αναπληρωματικούς της ομάδας του (VIDEO).

Υπάρχουν οπαδοί που ορκίζονται αιώνια πίστη και αφοσίωση στην ομάδα που αγαπούν όμως υπάρχουν και κάποιοι που ξεπερνούν ακόμα και αυτά τα όρια και γράφουν ιστορία με θετικό τρόπο!

Σε αυτή την κατηγορία ανήκει και ένας φίλος της Λέιτον Όριεντ, που στο τελευταίο ματς της ομάδας του στην National League (πέμπτη κατηγορία της Αγγλίας) κόντρα στην Μπρόμλεϊ πέτυχε να τραβήξει πάνω του όλα τα βλέμματα κάνοντας προθέρμανση μαζί με τους αναπληρωματικούς των γηπεδούχων.

Το έκανε μάλιστα με στιλ αφού φορώντας την πρώτη εμφάνιση της ομάδας του και παίρνοντας θέση πίσω από τις διαφημιστικές πινακίδες του "Brisbane Road" άρχισε να αντιγράφει τις ασκήσεις που έκαναν οι αναπληρωματικοί της ομάδας του εν μέσω επευφημιών και χειροκροτημάτων.

Έφερε μάλιστα και γούρι στους γηπεδούχους αφού το τέλος του αγώνα τους βρήκε να επικρατούν με 3-1 και να κρατούν την πρωτιά στη βαθμολογία φτάνοντας στους 43 βαθμούς, έναν περισσότερο από την Σάλφορντ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ