ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ο ιδιοκτήτης της Λέστερ βρισκόταν στο ελικόπτερο σύμφωνα με το BBC

Vichai Srivaddhanaprabha applauds beside the trophy as Leicester City celebrate becoming the English Premier League soccer champions at King Power stadium in Leicester, England, Saturday, May 7, 2016.(AP Photo/Matt Dunham)
Vichai Srivaddhanaprabha applauds beside the trophy as Leicester City celebrate becoming the English Premier League soccer champions at King Power stadium in Leicester, England, Saturday, May 7, 2016.(AP Photo/Matt Dunham) AP

Το BBC μετέδωσε πως ο ιδιοκτήτης της Λέστερ, Vichai Srivaddhanaprabha βρισκόταν στο μοιραίο ελικόπτερο που συνετρίβη στο πάρκινγκ του "King Power Stadium".

Στην Αγγλία ο χρόνος έχει σταματήσει κι όσο οι Λέστερ - King Power δεν ανακοινώνουν κάτι για τον βαθύπλουτο επιχειρηματία, Vichai Srivaddhanaprabha, τόσο θα αυξάνονται τα σενάρια για το τι έχει συμβεί μετά τη συντριβή του ελικοπτέρου του...

Η τελευταία ενημέρωση, έρχεται από το BBC που αναφέρει ότι ο Ταϊλανδός επιχειρηματίας είχε επιβιβαστεί στο μοιραίο Μέσο που χρησιμοποιούσε μετά από κάθε εντός έδρας ματς της Λέστερ για να πάει στο Λονδίνο.

Ο ιδιοκτήτης της Λέστερ βρισκόταν στο ελικόπτερο σύμφωνα με το BBC

Το πρώτο θέμα του BBC

Το αγγλικό Μέσο μετέδωσε την είδηση επικαλούμενο πηγή κοντά στην οικογένεια των Ταϊλανδών. Από εκεί και πέρα, πάντως, παραμένει άγνωστο αν μαζί με τον ιδιοκτήτη της King Power βρισκόντουσαν κι άλλα μέλη της οικογένειάς του ή συνεργάτες του.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Εκτακτο: συνετρίβη το ελικόπτερο του ιδιοκτήτη της Λέστερ!
Το έκτακτο δελτίο του SKY NEWS με το φλεγόμενο ελικόπτερο
Η μαρτυρία από δύο αυτόπτες μάρτυρες για την πτώση του ελικοπτέρου του ιδιοκτήτη της Λέστερ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ