ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

"Παγωμένη" η Λέστερ 10 ώρες μετά το τελευταίο της μήνυμα για την συντριβή του ελικοπτέρου

An helicopter arrives at King Power stadium to pick up Leicester City Chairman Vichai Srivaddhanaprabha after the English Premier League soccer match between Leicester City and Southampton at the King Power Stadium in Leicester, England, Sunday, April 3, 2016. (AP Photo/Rui Vieira)
An helicopter arrives at King Power stadium to pick up Leicester City Chairman Vichai Srivaddhanaprabha after the English Premier League soccer match between Leicester City and Southampton at the King Power Stadium in Leicester, England, Sunday, April 3, 2016. (AP Photo/Rui Vieira) AP

Σιγή ιχθύος επικρατεί σε Λέστερ και King Power σχετικά με την συντριβή του ελικοπτέρου του ιδιοκτήτη των "αλεπούδων". Καμία επίσημη τοποθέτηση, καμία επίσημη ανακοίνωση για το τι έχει συμβεί με τον Vichai Srivaddhanaprabha.

Έχουν χάσει τη γη κάτω από τα πόδια τους τόσο στην Λέστερ όσο και στην King Power, έπειτα από την συντριβή του ελικοπτέρου του Ταϊλανδού δισεκατομμυριούχου, Vichai Srivaddhanaprabha.

Δέκα ώρες μετά την τελευταία ενημέρωση που έκαναν οι "αλεπούδες" μέσω social media, δεν έχει ακολουθήσει καμία απολύτως επίσημη ανακοίνωση, έστω μία διαρροή για το τι έχει συμβεί με τον ιδιοκτήτη της ομάδας όπως και για το ποιοι βρίσκονταν μαζί του στο ελικόπτερο.

Μέχρι στιγμής έχει γίνει γνωστό ότι ο Srivaddhanaprabha πράγματι είχε επιβιβαστεί στο μοιραίο ελικόπτερο, ωστόσο κι αυτή η ενημέρωση έγινε μέσω ανθρώπων της King Power (την εταιρία του Ταϊλανδού επιχειρηματία) ανεπίσημα.

Οι μόνοι που είναι ενεργοί στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης είναι οι ποδοσφαιριστές της πρώην πρωταθλήτριας Αγγλίας οι οποίοι "ανεβάζουν" emoji προσευχών, αλλά τίποτα παραπάνω. Αξίζει να σημειωθεί ότι στην Αγγλία περίμεναν το πρωί της Κυριακής (28/10) να τοποθετηθεί επίσημα και το κλαμπ και η King Power για το δυσάρεστο γεγονός.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Εκτακτο: συνετρίβη το ελικόπτερο του ιδιοκτήτη της Λέστερ!
Το έκτακτο δελτίο του SKY NEWS με το φλεγόμενο ελικόπτερο
Η μαρτυρία από δύο αυτόπτες μάρτυρες για την πτώση του ελικοπτέρου του ιδιοκτήτη της Λέστερ
Η μαρτυρία φωτογράφου για την πτώση του ελικοπτέρου: "Σταμάτησε ξαφνικά ο κινητήρας"
Η επιβεβαίωση της King Power και οι λεπτομέρειες της πτώσης του ελικοπτέρου
Το πρώτο tweet της Λέστερ για τη συντριβή του ελικοπτέρου
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ