ΑΓΓΛΙΑ

Νίκησε τη λευχαιμία κι αποσύρθηκε ο γκολκίπερ της Γουλβς

Νίκησε τη λευχαιμία κι αποσύρθηκε ο γκολκίπερ της Γουλβς

Ο Νιγηριανός γκολκίπερ της Γουλβς, Καρλ Ικέμε, αποσύρθηκε από τη δράση σε ηλικία 32 ετών, έχοντας προηγουμένως βγει νικητής από τη 12μηνη μάχη με τη λευχαιμία.

Πέρασε μια πολύ δύσκολη περίοδο, καθώς έμεινε εκτός δράσης για ένα χρόνο προκειμένου να δώσει μάχη με την οξείας μορφής λευχαιμία. Ο Καρλ Ικέμε βγήκε νικητής από αυτή τη μάχη, αλλά οι γιατροί του συνέστησαν ότι δεν θα πρέπει να συνεχίζει ν' αγωνίζεται σε επαγγελματικό επίπεδο, προς αποφυγή ρίσκου υποτροπής.

Ο 32χρονος Νιγηριανός γκολκίπερ ακολούθησε τις επιστημονικές συμβουλές κι ανακοίνωσε την Παρασκευή (27/7) ότι αποσύρεται από τη δράση. Κατέγραψε πάνω από 274 συμμετοχές ως επαγγελματίας, πάνω από 200 υπερασπιζόμενος την εστία των "λύκων".

Άλλωστε, σε ηλικία 14 ετών εντάχθηκε στις ακαδημίες της Γουλβς κι εκεί τελείωσε την καριέρα του, μεσολαβούντων των δανεισμών σε Άκριγκτον, Στόκπορτ, Τσάρλτον, Σέφιλντ, ΚΠΡ, Λέστερ, Μίντλεσμπρο και Ντόνκαστερ. Ο Ικέμε, έχοντας ξεπεράσει την πιο δύσκολη περίοδο της ζωής του, θ' αφοσιωθεί πλέον στην οικογένειά του.

TAGS ΑΓΓΛΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ