ΑΓΓΛΙΑ

Γουλβς: Το τρικ με Τραορέ για να μην τον ρίχνουν κάτω οι αντίπαλοι

Wolverhampton Wanderers' Adama Traore takes a shot at goal during the English Premier League soccer match between Wolverhampton Wanderers and Crystal Palace at Molineux Stadium in Wolverhampton, England, Monday, July 20, 2020. (AP Photo/Richard Heathcote,Pool)
Wolverhampton Wanderers' Adama Traore takes a shot at goal during the English Premier League soccer match between Wolverhampton Wanderers and Crystal Palace at Molineux Stadium in Wolverhampton, England, Monday, July 20, 2020. (AP Photo/Richard Heathcote,Pool) AP PHOTO/RICHARD HEATHCOTE,POOL

Στην αποκάλυψη πως το ιατρικό επιτελείο της Γουλβς έχει καταφύγει σε ένα τέχνασμα για να κάνει τον Ανταμά Τραορέ ακόμα πιο επικίνδυνο κατά τις εφορμήσεις του στις αντίπαλες άμυνες, προχώρησε η "Sun".

Η Γουλβς αγνοεί τη νίκη στο "Στάμφορντ Μπριτζ" εδώ και 41 χρόνια, ωστόσο σε περίπτωση που την πάρει το απόγευμα της Κυριακής (26/7) απέναντι στην Τσέλσι όχι μόνο θα γράψει ιστορία αλλά θα πανηγυρίσει με θριαμβευτικό τρόπο την πρόκρισή τους στους ομίλους του Europa League τη νέα σεζόν.

Ο Ανταμά Τραορέ θα είναι ένα από τα μεγάλα ατού για την ομάδα του Νούνο Εσπίριτο Σάντο στην κόντρα της με την Τσελσι στο Λονδίνο και σύμφωνα με την " Sun", οι άνθρωποι των λύκων έχουν σκαρφιστεί ένα ωραίο τέχνασμα για να βοηθήσουν τον Ισπανό φορ να ταλαιπωρήσει ακόμα περισσότερο τους αντιπάλους του.

Αυτός είναι το άλειμμα των χεριών του με παιδικό λάθι πριν τους αγώνες, με το τρικ αυτό να εφαρμόζεται για πρώτη φορά κατά τη διάρκεια του νικηφόρου αγώνα (3-0) με την Κρίσταλ Πάλας και να αναμένεται να ενεργοποιηθεί και απέναντι στην Τσέλσι για την 38η και τελευταία αγωνιστική στην Premier League.

Ο λόγος είναι πως με αυτή την κίνηση οι αντίπαλοι αμυντικοί θα δυσκολεύονται να αρπάζουν από τα χέρια τον Τραορέ και να τον ρίχνουν κάτω, ενέργεια που συνηθίζουν να κάνουν όταν βλέπουν πως είναι αδύνατο να τον σταματήσουν λόγω της δύναμης και της ορμής του.

Wolverhampton Wanderers' Adama Traore, left, takes on Sheffield United's Jack O'Connell during the English Premier League soccer match between Sheffield United and Wolverhampton Wanderers at Bramall Lane stadium in Sheffield, England, Wednesday, July 8, 2020. (Peter Powell/Pool via AP)
Wolverhampton Wanderers' Adama Traore, left, takes on Sheffield United's Jack O'Connell during the English Premier League soccer match between Sheffield United and Wolverhampton Wanderers at Bramall Lane stadium in Sheffield, England, Wednesday, July 8, 2020. (Peter Powell/Pool via AP) PETER POWELL/POOL VIA AP

Αυτό είχε ως αποτέλεσμα να βγάλει αρκετούς τραυματισμούς στον ώμο στο τελευταίο διάστημα. Βάζοντας όμως λάδι στα χέρια του, είναι δυσκολότερο για τους αμυντικούς να τον γραπώνουν και βοηθάει στο να αποφεύγουμε πιο σοβαρούς τραυματισμούς", τόνισε άνθρωπος της Γουλβς στην εφημερίδα.

Σημειώνεται πως η αντίπαλος του Ολυμπιακού στους "16" του Europa League είναι αυτή τη στιγμή στην 6η θέση και στο +1 από την Τότεναμ, την οποία καλείται να υπερασπιστεί αντιμετωπίζοντας εκτός έδρας την Τσέλσι, την ώρα που η Τοτεναμ θα αντιμετωπίζει στο μίνι λονδρέζικο ντέρμπι την Κρίσταλ Πάλας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

TAGS ΑΓΓΛΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ