ΑΓΓΛΙΑ

Γουέστ Χαμ: Θέλει να ξεφορτωθεί Ουσίγιος και Ρομπέρτο

Γουέστ Χαμ: Θέλει να ξεφορτωθεί Ουσίγιος και Ρομπέρτο
EUROKINISSI

Οι κακές εμφανίσεις του Ρομπέρτο στη Γουέστ Χαμ τον σπρώχνουν στην έξοδο από την ομάδα του Λονδίνου. Το ίδιο και έναν ακόμη πρώην "ερυθρόλευκο", τον τεχνικό διευθυντή Μάριο Ουσίγιος.

Η Γουέστ Χαμ είναι αποφασισμένη να πουλήσει, ή στην έσχατη περίπτωση να δανείσει τον Ρομπέρτο στη χειμερινή μεταγραφική περίοδο. Ο πρώην τερματοφύλακας του Ολυμπιακού έχει χάσει τη θέση του από τον Ντέιβιντ Μάρτιν, μετά από μια σειρά αρνητικών εμφανίσεων με τα "σφυριά" στην Premier League.

Ο Ισπανός κλήθηκε να αντικαταστήσει τον τραυματία Λούκας Φαμπιάνσκι, αλλά οι κάτω του μετρίου εμφανίσεις έχουν οδηγήσει τη διοίκηση στην απόφαση να τον... ξεφορτωθούν με τον έναν ή τον άλλο τρόπο. Πρόσφατα η Daily Mail τοποθέτησε τον 33χρονο μέσα στη μαύρη λίστα με τους γκολκίπερ που έχουν περάσει στην ιστορία της Premier League για τους... λάθος λόγους.

Ανάλογο είναι το κλίμα και με τον τεχνικό διευθυντή του λονδρέζικου συλλόγου, Μάριο Ουσίγιος. Αυτό εξαιτίας της απόφασής του να προτείνει τον Ρομπέρτο, μεταγραφή που βέβαια εγκρίθηκε από τον προπονητή, Μανουέλ Πελεγκρίνι. Σύμφωνα με τον Guardian, η Γουέστ Χαμ θα κοιτάξει να χωρίσει τους δρόμους της με τον άλλοτε τεχνικό διευθυντή του Ολυμπιακού στο τέλος της σεζόν, ενώ σημειώνεται πως αν ο ίδιος θελήσει να αποχωρήσει νωρίτερα, τότε πολύ πρόθυμα θα συναινέσουν.

Η Γουέστ Χαμ βρίσκεται στην 14η θέση της Premier League έπειτα από 15 παιχνίδια, με απολογισμό 4 νίκες, 4 ισοπαλίες και 7 ήττες. Σε εννέα συμμετοχές κάτω από τα γκολπόστ ο Ρομπέρτο έχει δεχτεί 19 γκολ.

TAGS ΑΓΓΛΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ