ΑΓΓΛΙΑ

FA Cup: Ξεχωρίζει το ντέρμπι του Μερσεϊσάιντ

FA Cup: Ξεχωρίζει το ντέρμπι του Μερσεϊσάιντ
AP PHOTO/RUI VIEIRA

Τριήμερο FA Cup στην Αγγλία, διεξάγονται πολύ σημαντικές αναμετρήσεις και ξεχωρίζει το ντέρμπι του Μερσεϊσάιντ ανάμεσα σε Λίβερπουλ και Έβερτον στο Άνφιλντ.

Το Κύπελλο Αγγλίας, ο αρχαιότερος ποδοσφαιρικός θεσμός παγκοσμίως, θα μεταδοθεί ζωντανά και αποκλειστικά στο ONE Channel με το ξεκίνημα της νέας χρονιάς και το επόμενο τριήμερο έχει πλούσια δράση με φόντο την πρόκριση στην επόμενη φάση.

Φυσικά, ξεχωρίζει το κυριακάτικο (5/1, 18:00) ντέρμπι του Μερσεϊσάιντ ανάμεσα σε Λίβερπουλ και Έβερτον στο Άνφιλντ, με τον Γιούργκεν Κλοπ να προβαίνει σε αρκετές αλλαγές στο αρχικό σχήμα, ενώ αναμένεται να κάνει το ντεμπούτο του ο Μιναμίνο.

Ο Γερμανός προπονητής θέλει το Κύπελλο, δεν το... σνομπάρει, όμως αντιλαμβάνεται ότι πρέπει να κάνει rotation, να δώσει χρόνο συμμετοχής σε παίκτες που δεν παίζουν πολύ, ξεκουράζοντας τους βασικούς και μένει να φανεί αν θα το εκμεταλλευτούν τα "ζαχαρωτά".

Σήμερα (4/1), μεταξύ άλλων, η Λέστερ φιλοξενεί τη Γουίγκαν (19:30), ενώ η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ δοκιμάζεται στο "Μολινό" με αντίπαλο την πάντα υπολογίσιμη Γουλβς. Οι "κόκκινοι διάβολοι" έχουν δύσκολη αποστολή στον αγώνα, ενώ πιο εύκολο είναι το έργο της Μάντσεστερ Σίτι που υποδέχεται την Πορτ Βέιλ.

Την Κυριακή (5/1, 16:00), η Τσέλσι φιλοξενεί τη Νότιγχαμ στο "Στάμφορντ Μπριτζ", ενώ η Τότεναμ αντιμετωπίζει εκτός έδρας τη Μίντλεσμπρο. Η Κρίσταλ Πάλας υποδέχεται τη Ντέρμπι Κάουντι στο "Σέλχαστ Παρκ", ενώ την Δευτέρα (6/1, 21:55) γίνεται το Άρσεναλ - Λιντς στο "Emirates".

Τον ρυθμό της αγωνιστικής θα παρακoλουθεί και θα καταγράφει η κορυφαία ομάδα αθλητικογράφων του ONE Channel. Ειδικές εκπομπές, pre και post game, όλο το τριήμερο, μας βάζουν στο ρυθμό του Κυπέλλου Αγγλίας και μας μεταφέρουν όλα όσα γίνονται πριν και μετά από κάθε ματς.

ΣΑΒΒΑΤΟ 4 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ

18.30-19.20 PRE GAME: Μ.ΤΣΩΧΟΣ

19.25-21-30 ΓΟΥΛΒΣ-ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ

ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ-ΣΧΟΛΙΟ: ΑΝΤ.ΚΑΤΣΑΡΟΣ, Γ. ΧΕΛΑΚΗΣ

21.30-22.00 POST GAME: Μ. ΤΣΩΧΟΣ

ΚΥΡΙΑΚΗ 5 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ

15.00-15.50 PRE GAME: Μ. ΤΣΩΧΟΣ

15.55-17.55 ΤΣΕΛΣΙ-ΝΟΤΤΙΓΧΑΜ

ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ-ΣΧΟΛΙΟ: ΑΝΤ.ΚΑΤΣΑΡΟΣ, ΔΙΟΝ. ΔΕΛΛΗΣ

17.55-20.00 ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ-ΕΒΕΡΤΟΝ

ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ-ΣΧΟΛΙΟ: Μ.ΤΣΩΧΟΣ, Γ.ΧΕΛΑΚΗΣ

20.00-20.30 POST GAME : ΑΝΤ.ΚΑΤΣΑΡΟΣ, Ζ.ΘΕΟΔΩΡΑΚΟΠΟΥΛΟΥ

ΔΕΥΤΕΡΑ 6 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ

21.00-21.45 PRE GAME: ΑΝΤ. ΚΑΤΣΑΡΟΣ, Ζ.ΘΕΟΔΩΡΑΚΟΠΟΥΛΟΥ

21.50-00.00 ΑΡΣΕΝΑΛ-ΛΙΝΤΣ

ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ-ΣΧΟΛΙΟ: Μ. ΤΣΩΧΟΣ, Μ. ΣΑΚΕΛΛΑΡΟΠΟΥΛΟΣ

00.00-00.30 POST GAME: ΑΝΤ.ΚΑΤΣΑΡΟΣ, Ζ. ΘΕΟΔΩΡΑΚΟΠΟΥΛΟΥ

Σχολιάζουν οι : Γιώργος Χελάκης, Μένιος Σακελλαρόπουλος, Διονύσης Δελλής, Ευάγγελος Μίχος.

Ζωντανά και αποκλειστικά στο ONE Channel.

TAGS ΑΓΓΛΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ