ΑΓΓΛΙΑ

Έβερτον: Σύσκεψη της διοίκησης για Σίλβα, φαβορί για να αναλάβει ο Μόγιες

Everton's manager Marco Silva gives instructions to his players during the English Premier League soccer match between Liverpool and Everton at Anfield Stadium, Liverpool, England, Wednesday, Dec. 4, 2019. (AP Photo/Jon Super)
Everton's manager Marco Silva gives instructions to his players during the English Premier League soccer match between Liverpool and Everton at Anfield Stadium, Liverpool, England, Wednesday, Dec. 4, 2019. (AP Photo/Jon Super) AP

Η Έβερτον έχασε και στο ντέρμπι του Μέρσεϊσαϊντ από την Λίβερπουλ με 5-2 και η διοίκηση των "ζαχαρωτών" συνεδριάζει για το μέλλον του Πορτογάλου. Φαβορί για αντικαταστάτης ο Μόγιες.

Η Λίβερπουλ πήρε μεγάλη νίκη επί της Έβερτον με 5-2 στο Άνφιλντ και βύθισε ακόμη περισσότερο τα "ζαχαρωτά" στην βαθμολογία της Premier League. Aυτή τη στιγμή η ομάδα του Μάρκο Σίλβα βρίσκεται στη ζώνη του υποβιβασμού ούσα 18η και η κατάσταση είναι εξαιρετικά δύσκολη για τον Πορτογάλο προπονητή.

Η διοίκηση της ομάδας προσπαθεί να βρει λύση έτσι ώστε να βγάλει τον σύλλογο από την αγωνιστική κατρακύλα και συνεδριάζει για να αποφασίσει το μέλλον του 42χρονου τεχνικού. Όπως μεταδίδουν τα αγγλικά Μέσα, ο Σίλβα θα δει άμεσα την πόρτα της εξόδου, ενώ υπάρχει περίπτωση και μέσα στην ημέρα να ανακοινωθεί ο αντικαταστάτης του.

Αυτός δεν είναι άλλος από τον Ντέιβιντ Μόγιες που εργάστηκε στην Έβερτον για 11 χρόνια και γνωρίζει πολύ καλά την ομάδα και τις ανάγκες της.

Photo Credits: AP / Jon Super

TAGS ΑΓΓΛΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ