ΑΓΓΛΙΑ

Άστον Βίλα: Χίτον και Γουέσλεϊ έπαθαν ρήξη χιαστού κόντρα στην Μπέρνλι

Aston Villa goalkeeper Tom Heaton, centre, is carried off the pitch on a stretcher, during the English Premier League soccer match between Burnley and Aston Villa, at Turf Moor, Burnley, England, Wednesday Jan. 1, 2020. (Anthony Devlin/PA via AP)
Aston Villa goalkeeper Tom Heaton, centre, is carried off the pitch on a stretcher, during the English Premier League soccer match between Burnley and Aston Villa, at Turf Moor, Burnley, England, Wednesday Jan. 1, 2020. (Anthony Devlin/PA via AP) AP

Τόσο ο Τομ χίτον όσο και ο Γουέσλεϊ Μοράες υπέστηχαν ρήξη χιαστού κατά τη διάρκεια της αναμέτρησης της Άστον Βίλα με την Μπέρνλι και θα μείνουν εκτός για το υπόλοιπο της σεζόν.

Η πρώτη ημέρα του νέου χρόνου βρήκε την Άστον Βίλα να παίρνει μία σημαντική νίκη κόντρα στην Μπέρνλι και να βγαίνει από τη ζώνη του υποβιβασμού. Η Βίλα ήταν καλύτερη σε όλη τη διάρκεια της αναμέτρησης και έφτασε δίκαια στην επικράτηση με 2-1.

Ωστόσο, αυτό το τρίποντο το πλήρωσε ακριβά αφού θα χάσει δύο από τους πρωταγωνιστές της νίκης της για το υπόλοιπο της σεζόν.

Ο Γουέσλεϊ Μοράες πέτυχε ένα γκολ, ενώ ο Χίτον ήταν σταθερός κάτω από τα δοκάρια της ομάδας, όμως αμφότεροι τραυματίστηκαν και αποχώρησαν από το παιχνίδι. Στο 71' ο Γουέσλεϊ Μοράες κατάλαβε αμέσως το μεγάθος της ζημιάς που είχε υποστεί μετά από μονομαχία με τον Μπεν Μι και ζήτησε αλλαγή, ενώ το ίδιο συνέβη και στο 80' όταν ο Χίτον βγήκε απο το ματς μετά από προσπάθεια του να σταματήσει τον Κρις Γουντ.

Μετά τις απαραίτητες εξετάσεις διαγνώστικαν αμφότεροι με ρήξη χιαστού στο δεξί γόνατο. Ο χρόνος επιστροφής του στα γήπεδα υπολογίζεται από έξι ως εννιά μήνες. Μάλιστα, ήδη η Βίλα κινείται για να πάρει τον Μπατουσαγί ως δανεικό από την Τσέλσι για να αναπληρώσει το κενό του Γουέσλεϊ.

Θυμηθείτε τις καλύτερες στιγμές της αναμέτρησης.

TAGS ΑΓΓΛΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ