PREMIER LEAGUE

Ρήξη χιαστού ο Ντεουλοφέου

Medics carry Watford's Gerard Deulofeu from the pitch during the English Premier League soccer match between Watford and Liverpool at Vicarage Road stadium, in Watford, England, Saturday, Feb. 29, 2020. (AP Photo/Alastair Grant)
Medics carry Watford's Gerard Deulofeu from the pitch during the English Premier League soccer match between Watford and Liverpool at Vicarage Road stadium, in Watford, England, Saturday, Feb. 29, 2020. (AP Photo/Alastair Grant) AP PHOTO/ALASTAIR GRANT

Ο Ζεράρ Ντεουλοφέου αποχώρησε τραυματίας από την αναμέτρηση της Γουότφορντ με τη Λίβερπουλ και οι εξετάσεις έδειξαν πως έχει υποστεί ρήξη πρόσθιου χιαστού στο δεξί γόνατο και θα χάσει το υπόλοιπο της σεζόν.

Οι φόβοι για τη σοβαρότητα του τραυματισμού του Ζεράρ Ντεουλοφέου επιβεβαιώθηκαν δυστυχώς. Ο Ισπανός εξτρέμ πάτησε άτσαλα το δεξί πόδι στον αγωνιστικό χώρο, ύστερα από μία διεκδίκηση της μπάλας με τον Βίρτζιλ φαν Ντάικ, και χρειάστηκε να αποχωρήσει με φορείο στο 32ο λεπτό του αγώνα μεταξύ της Γουότφορντ και της Λίβερπουλ.

Την Κυριακή (01/03) ο 25χρονος μεσοεπιθετικός υποβλήθηκε σε εξετάσεις που έδειξαν πως έχει υποστεί ρήξη πρόσθιου χιαστού στο δεξί γόνατο και θα χάσει το υπόλοιπο της σεζόν. Την εφετινή σεζόν, ο Ντεουλοφέου είχε τέσσερα γκολ και πέντε ασίστ σε 30 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις.

Δείτε τη φάση του τραυματισμού του:

Photo Credits: AP Photo/Alastair Grant

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Γουότφορντ - Λίβερπουλ 3-0: Με τριάρα έσπασε το αήττητο των 44 αγώνων
Γουότφορντ - Λίβερπουλ: Τα τρία γκολ του ματς
Τρομερό tweet της Άρσεναλ για το "σπάσιμο" του αήττητου της Λίβερπουλ
TAGS PREMIER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ