VIRAL

Τρομερό tweet της Άρσεναλ για το "σπάσιμο" του αήττητου της Λίβερπουλ

Liverpool's Andrew Robertson reacts after Watford's Troy Deeney scores his side's third goal during the English Premier League soccer match between Watford and Liverpool at Vicarage Road stadium, in Watford, England, Saturday, Feb. 29, 2020. (AP Photo/Alastair Grant)
Liverpool's Andrew Robertson reacts after Watford's Troy Deeney scores his side's third goal during the English Premier League soccer match between Watford and Liverpool at Vicarage Road stadium, in Watford, England, Saturday, Feb. 29, 2020. (AP Photo/Alastair Grant) AP PHOTO/ALASTAIR GRANT

Η Λίβερπουλ γνώρισε την ήττα με 3-0 από τη Γουότφορντ, με το αήττητο να λαμβάνει τέλος και την Άρσεναλ να ανακουφίζεται -μέσω twitter- καθώς παραμένει η μοναδική ομάδα που έχει κατακτήσει το πρωτάθλημα χωρίς ήττα.

Η Λίβερπουλ, μετά από 44 αγώνες και 422 ημέρες, γνώρισε την ήττα. Η Γουότφορντ επικράτησε με το εμφατικό 3-0 των "κόκκινων" εντός έδρας και "έσπασε" το ρεκόρ της ομάδας του Γιούργκεν Κλοπ που μετρούσε στο φετινό πρωτάθλημα 26 νίκες και μία ισοπαλία.

Αυτό σημαίνει πως η Άρσεναλ της σεζόν 2003/04 παραμένει η μοναδική ομάδα που κατέκτησε αήττητο πρωτάθλημα. Μάλιστα, με τη λήξη του αγώνα, οι "κανονιέρηδες" έδειξαν την ανακούφισή τους για την ήττα της Λίβερπουλ με ένα τρομερό tweet που δεν άργησε να γίνει viral.

Δείτε το:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Γουότφορντ - Λίβερπουλ 3-0: Με τριάρα έσπασε το αήττητο των 44 αγώνων
Γουότφορντ - Λίβερπουλ: "Πάγωσαν" με τον τραυματισμό του Ντεουλοφέου
Γουότφορντ - Λίβερπουλ: Τα τρία γκολ του ματς
TAGS VIRAL
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ