ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ρανιέρι: "Παίζαμε 11 αρνιά εναντίον 11 λύκων"!

Fulham manager Claudio Ranieri during the match against Leicester City, during their English Premier League soccer match at Craven Cottage in London, Wednesday Dec. 5, 2018. (Steven Paston/PA via AP)
Fulham manager Claudio Ranieri during the match against Leicester City, during their English Premier League soccer match at Craven Cottage in London, Wednesday Dec. 5, 2018. (Steven Paston/PA via AP) STEVEN PASTON/PA VIA AP

Ο Κλάουντιο Ρανιέρι ήταν απογοητευμένος από την εικόνα της Φούλαμ στο πρώτο ημίχρονο του αγώνα με την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και διατύπωσε τα παράπονά του με εύγλωττο τρόπο. Δείτε το VIDEO.

Έχει συνηθίσει να λέει τα πράγματα όχι απλά με το όνομά τους αλλά και με έναν τρόπο που αρέσει στους δημοσιογράφους καθώς χαρίζει απλόχερα ατάκες, και το ίδιο έκανε και τώρα ο Κλάουντιο Ρανιέρι.

Η βαριά ήττα της Φούλαμ από την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ δεν άρεσε καθόλου στον Ιταλό τεχνικό, ειδικά με τον τρόπο που αγωνίστηκαν οι "κότατζερς" στο "Ολντ Τράφορντ" στο πρώτο μέρος και στηλίτευσε την παθητική συμπεριφορά των παικτών του κάνοντας αναφορά στο... ζωικό βασίλειο.

"Στο πρώτο ημίχρονο στονο αγωνιστικό χώρο υπήρχαν 11 αρνιά απέναντι σε 11 λύκους και είναι φυσιολογικό οι λύκοι να φάνε τα αρνιά.

Το δεύτερο ημίχρονο ήταν πολύ καλύτερο αλλά θα πρέπει να σκεφτώ αν έγινε αυτό επειδή η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ νικούσε 3-0 ή επειδή εμείς είχαμε πολύ καλή απόδοση", δήλωσε χαρακτηριστικά ο άλλοτε ομοσπονδιακός τεχνικός της Εθνικής Ελλάδας αλλά και της πρωταθλήτριας Αγγλίας της σεζόν 2015-16 Λέστερ.

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ