PREMIER LEAGUE

Premier League: Σενάριο για 92 ματς σε πέντε εβδομάδες

Liverpool's goalkeeper Alisson makes a save in front of Watford's Ismaila Sarr, left, during the English Premier League soccer match between Watford and Liverpool at Vicarage Road stadium, in Watford, England, Saturday, Feb. 29, 2020. (AP Photo/Alastair Grant)
Liverpool's goalkeeper Alisson makes a save in front of Watford's Ismaila Sarr, left, during the English Premier League soccer match between Watford and Liverpool at Vicarage Road stadium, in Watford, England, Saturday, Feb. 29, 2020. (AP Photo/Alastair Grant) AP

Οι σύλλογοι της Premier League είχαν τηλεδιάσκεψη την Παρασκευή (17/4) και ένα από τα πλάνα που σκέφτηκαν, είναι να διεξαχθούν οι αγώνες που απομένουν σε διάστημα 40 ημερών.

Στην Αγγλία μελετούν ολα τα ενδεχόμενα για το πώς θα κυλήσει ξανά η μπάλα στο χορτάρι και θα ολοκληρωθεί η σεζόν. Εξετάζονται διάφορα σενάρια και στόχος είναι να τελειώσει κανονικά η Premier League, έστω και αν χρειαστεί να γίνουν πολλά παιχνίδια μαζεμένα σε μικρό χρονικό διάστημα. Άλλωστε, δεν υπάρχουν πολλά περιθώρια.

Στην χθεσινή (17/4) τηλεδιάσκεψη των 20 συλλόγων της Premier League, οι εκπρόσωποι εξέτασαν σενάριο να γίνουν όλοι οι εναπομείναντοι αγώνες σε διάστημα 40 ημερών. Ναι, οι 92 αγώνες να διεξαχθούν μέσα σε πέντε εβδομάδες.

Αν προχωρήσει ένα τέτοιο πλάνο, τότε θα μπορέσει το επόμενο πρωτάθλημα να ξεκινήσει στα μέσα του Σεπτεμβρίου, δηλαδή ένα μήνα και κάτι μετά την παραδοσιακή πρώτη σέντρα στο Νησί. Η καραντίνα έχει επεκταθεί ως τις 7 Μαΐου, ενώ μέχρι τις 18 ίσως αρχίσουν προπονήσεις οι ομάδες. Όλα βέβαια θα εξαρτηθούν από την πορεία του κορονοϊού.

TAGS PREMIER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ