ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Premier League: Ψαχνει πάλι CEO

Premier League: Ψαχνει πάλι CEO

Τη θέση της γενικής διευθύντριας της Premier League αρνήθηκε να αναλάβει από τις αρχές του 2019 η 59χρονη Σουζάνα Ντάινατζ, που είχε επιλεγεί ομόφωνα από τις 20 ομάδες της κατηγορίας. Ψαχνει πάλι CEO η Λίγκα.

Η Σουζάνα Ντάινατζ, ανώτατο στέλεχος του αμερικανικού τηλεοπτικού δικτύου Discovery, είχε επιλεγεί τον προηγούμενο μήνα ως η νέα γενική διευθύντρια της Premier League. Τον περασμένο Ιούνιο, ο Ρίτσαρντ Σκούνταμορ ανακοίνωσε ότι θα αποχωρήσει από αυτή τη θέση, την οποία υπηρέτησε για περισσότερα από 20 χρόνια, με την Ντάινατζ να δέχεται αρχικά τη θέση, την οποία τελικά αρνήθηκε!

Η αγγλική Λίγκα βρίσκεται εκ νέου σε αναζήτηση νέου CEO, αφού η ίδια αποφάσισε να μην αποδεχτεί την πρόταση. Θυμίζουμε πως σε έκτακτο συμβούλιο που έγινε στις 13 Νοεμβρίου, οι 20 ιδιοκτήτες των ομάδων της Premier League ψήφισαν ομόφωνα την Ντάινατζ για τη διάδοχη κατάσταση, αντί του Σκούνταμορ, κατά τη θητεία του οποίου η Premier League έγινε το πιο εμπορικό πρωτάθλημα στον κόσμο.

Η άρνησή της λέγεται πως έχει να κάνει με τις ανησυχίες της για τα πιθανά μελλοντικά προβλήματα που θα αντιμετωπίσει η Premier League και αποφάσισε να διατηρήσει την θέση της ως πρόεδρος του Animal Planet, αμερικανικού καλωδιακού και δορυφορικού τηλεοπτικού καναλιού, που ανήκει στην Discovery Communications και το οποίο προβάλλει ντοκιμαντέρ που επικεντρώνεται στη φύση και στα ζώα.

Υπήρξε βασική υποψήφια να αναλάβει τη θέση της γενικής διευθύντριας στο Channel 4, βρετανικό τηλεοπτικό δίκτυο που εξέπεμψε για πρώτη φορά το 1982. Η 59χρονη είναι γνωστή για τις διασυνδέσεις της με στελέχη της βρετανικής κυβέρνησης.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ