PREMIER LEAGUE

Premier League: Πρωτοχρονιάτικο χαστούκι σε Τότεναμ και Μουρίνιο

Southampton's Danny Ings, centre, celebrates with teammates after scoring his side's first goal during the English Premier League soccer match between Southampton and Tottenham Hotspur at St Mary's Stadium, in Southampton, England, Wednesday Jan. 1, 2020. (Mark Kerton/PA via AP)
Southampton's Danny Ings, centre, celebrates with teammates after scoring his side's first goal during the English Premier League soccer match between Southampton and Tottenham Hotspur at St Mary's Stadium, in Southampton, England, Wednesday Jan. 1, 2020. (Mark Kerton/PA via AP) AP

Η Τότεναμ γνώρισε την ήττα με 1-0 στην έδρα της Σαουθάμπτον χάρη σ' ένα καταπληκτικό γκολ του Ινγκς. Ασταμάτητη η Λέστερ που "πάτησε" 3-0 την Νιουκάστλ στο Σεντ Τζέιμς Παρκ, ενώ η Γουότφορντ νίκησε την Γουλβς 2-1 (VIDEO).

Κάκιστο ποδαρικό στο 2020 για Μουρίνιο και Τότεναμ στην έδρα της Σαουθάμπτον. Οι γηπεδούχοι που βρέθηκαν σε εξαιρετική κατάσταση κατάφεραν και νίκησαν την ομάδα του Λονδίνου.

Το νικητήριο γκολ των Αγίων σκόραρε ο Ινγκς. Συγκεκριμένα, στο 17ο λεπτό ο Άγγλος φορ υποδέχθηκε την μπάλα και από εκεί και πέρα έδειξε τη μεγάλη κλάση του.

Ο Ινγκς, λοιπόν, άδειασε τον Αλντερβάιρελντ έφερε τη στρογγυλή θεά μπροστά του και σε πρώτο χρόνο πλάσαρε τον Γκαζανίγκα, σημειώνοντας το 1-0 το οποίο παρέμεινε μέχρι το τελευταίο σφύριγμα. Τόσο από την πλευρά της Τότεναμ όσο και από αυτή των γηπεδούχων υπήρξαν διαμαρτυρίες προς τη διαιτησία. Αμφότερες οι ομάδες σε δύο φάσεις ζήτησαν πέναλτι.

Η Τότεναμ, τώρα, βρίσκεται στην 6η θέση με 30 βαθμούς. Έξι δηλαδή μακριά από την τέταρτη Τσέλσι που νωρίτερα στραβοπάτησε στην έδρα της Μπράιτον.

ΣΟΥΠΕΡ ΟΙ ΑΛΕΠΟΥΔΕΣ

Η Λέστερ του Μπρένταν Ρότζερς άρχισε ιδανικά τις υποχρεώσεις για το 2020. Οι Αλεπούδες δοκιμάστηκαν στην έδρα της Νιουκάστλ και πέρασαν από εκεί με απόλυτη επιτυχία.

Η δεύτερη ομάδα, πίσω από την Λίβερπουλ, στον βαθμολογικό πίνακα του αγγλικού πρωταθλήματος επικράτησε των ανθρακωρύχων με 3-0. Το πρώτο γκολ των πρώην πρωταθλητών Αγγλίας σκόραρε ο Αγιόθε Πέρεθ, ενώ το 2-0 σκόραρε ο φορμαρισμένος Μάντισον με καταπληκτικό σουτ.

Το τελικό 3-0 διαμόρφωσε στο 87' ο Τσουντχάρι. Πλέον η Λέστερ έχει 45 βαθμούς, δέκα πίσω από τους Κόκκινους που έχουν δύο ματς λιγότερο.

ΠΗΡΕ ΑΝΑΣΑ Η ΓΟΥΟΤΦΟΡΝΤ

Η Γουότφορντ που βρίσκεται σε δύσκολη θέση και προσπαθεί να αποσπαστεί από τις τελευταίες θέσεις του πρωταθλήματος, κατάφερε να κάνει μία μεγάλη νίκη κόντρα στην σταθερή δύναμη του Νούνο Εσπίριτο Σάντο, Γουλβς.

Οι γηπεδούχοι, λοιπόν, επικράτησαν των Λύκων με 2-1. Η ομάδα του Χοσέ Χολέμπας προηγήθηκε 2-0 με τους Ντελοφέου στο 30ο λεπτό και Ντουκουρέ στο 50'. Η Γουλβς μείωσε σε 2-1 στο 61' με τον Νέτο, αλλά η Γουότφορντ που έμεινε με δέκα παίκτες από το 71ο λεπτό λόγω της αποβολής του Καμπασελέ μπόρεσε και κράτησε το υπέρ της αποτέλεσμα.

ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΗΣ 21ΗΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ

Τετάρτη 01/01

Μπράιτον - Τσέλσι 1-1 ( 84' Αλιρεζά / 10' Αθπιλικουέτα)

Μπέρνλι - Άστον Βίλα 1-2 ( 80' Γουντ / 27' Γουέσλεϊ, 41' Γκρίλις)

Νιούκαστλ - Λέστερ 0-3 ( 36' Πέρεθ / 39' Μάντισον / 87' Τσουντχάρι)

Σαουθάμπτον - Τότεναμ 1-0 ( 17' Ινγκς)

Γουότφορντ - Γουλβς 2-1 ( 30' Ντελοφέου / 49' Ντουκουρέ / 60' Νέτο)

19.30 Μάντσεστερ Σίτι - Εβερτον

19.30 Νόριτς - Κρίσταλ Πάλας

19.30 Γουέστ Χαμ - Μπόρνμουθ

22.00 Άρσεναλ - Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ

Πέμπτη 02/01

22.00 Λίβερπουλ - Σέφιλντ Γιουνάιτεντ

H ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ ΤΗΣ PREMIER LEAGUE

TAGS PREMIER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ