ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Πήρε φόρα και νικάει και εκτός έδρας η Μπέρνλι

Burnley's Johann Gudmundsson, center, celebrates scoring against Cardiff City with teammates during the English Premier League soccer match at the Cardiff City Stadium, Cardiff, Wales, Sunday Sept. 30, 2018. (Nick Potts/PA via AP)
Burnley's Johann Gudmundsson, center, celebrates scoring against Cardiff City with teammates during the English Premier League soccer match at the Cardiff City Stadium, Cardiff, Wales, Sunday Sept. 30, 2018. (Nick Potts/PA via AP) NICK POTTS/PA VIA AP

Η Μπέρνλι έφυγε με το τρίποντο από την Ουαλία απέναντι στην Κάρντιφ (2-1) και με τη δεύτερη σερί νίκη της κατάφερε να αποσπαστεί πέντε πόντους από τη ζώνη του υποβιβασμού (VIDEO).

Στις πρώτες πέντε αγωνιστικές της Premier League είχε τραγικό απολογισμό με 1 ισοπαλία και 4 ήττες (παράλληλα αποχαιρέτησε το όνειρο της συμμετοχής στους ομίλους του Europa League αφού αποκλείστηκε από τον Ολυμπιακό), όμως εδώ και μία εβδομάδα η Μπέρνλι θυμίζει την... περυσινή Μπέρνλι που τερμάτισε στην 7η θέση.

Πρώτα ήρθε το 4-0 κόντρα στην Μπόρνμουθ που της επέτρεψε να πανηγυρίσει την πρώτη φετινή νίκη της μέσα στη σεζόν ενώ το βράδυ της Κυριακής ντούμπλαρε τις επιτυχίες της, πανηγυρίζοντας στο Κάρντιφ απέναντι στην ομώνυμη ομάδα την πρώτη της επιτυχία μακριά από το "Turf Moor".

Ο Γκούντμουνσον άνοιξε το σκορ στο 51' και μπορεί οι γηπεδούχοι να έφεραν το ματς στα ίσα στο 60' με τον Μέρφι, ωστόσο στο 70' ήρθε νέο γκολ για την Μπέρνλι, με τον σκόρερ του πρώτου τέρματος να γίνεται δημιουργός και τον Βόουκς να αναλαμβάνει το ρόλο του εκτελεστή.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ